Hoe een SDA 2-persoon te nemen voor de behandeling van kanker. beoordelingen

Bronchitis

Hallo vrienden! Vandaag bekijken we het onderwerp: Hoe een ASD 2 persoon te nemen voor de behandeling van kanker. Voor reviews van mensen genezen van verschillende ziekten, waaronder kanker, zie het einde van dit artikel.

Het behandelingsregime werd ontwikkeld door Alexey Vlasovich Dorogov, de auteur van het medicijn, die eerder werd beschreven. Aanbevelingen van de auteur van het behandelingsregime A.V. Dorogova, hoe u ASS 2 aan een persoon kunt geven, wordt volledig gegeven en wordt weergegeven in tabel 1.

Hoe een SDA 2-persoon te nemen voor de behandeling van kanker.

Het is noodzakelijk om een ​​dagboek bij te houden waarin u dagelijks de datum, de uren, de dosis druppels, de hoeveelheid water en het welzijn kunt noteren.

Druppels moeten worden gedronken in verdunning met 50 ml koud gekookt water op een lege maag 30 minuten vóór de maaltijd.

Je kunt het water vervangen door melk.

Het is noodzakelijk om van tijd tot tijd testen te ondergaan, ze op datum in te dienen en op te slaan.

Tabel 1: "Shock" -methode A.V. Dorogova voor de behandeling van kanker.

Een nieuw woord over het werkingsprincipe van het medicijn ASS.

Gurov Alexander Evgenevich

Vrienden, de wetenschap staat niet stil, in de afgelopen decennia, voorbij Dorogov, onderzoeken wetenschappers het principe van de actie van het medicijn SDA.

Een belangrijke bijdrage aan de wetenschap van ASS werd geleverd door de Russische wetenschapper Alexander Evgenievich Gurov, een dierenarts van Vologda.

Gurov A.E. - Volledig lid van de professionele medische vereniging van specialisten van traditionele volksgeneeskunde en genezers van Rusland. Hij ontving de titel van Academicus voor wetenschappelijk werk in het onderwerp "Antiseptische Dorogov-stimulator in de oncologie".

In dit wetenschappelijke werk Gurov A.E. Hij bewees dat ASS echt kanker wint en goed verenigbaar is met chemie en bestralingstherapie. Hij presenteerde bewijsmateriaal: de resultaten van bloedonderzoek bij verschillende perioden van behandeling, röntgenfoto's, uittreksels uit medische dossiers, de mening van artsen.

Gurov A.E. naar voren gebracht de theorie van morfogenische velden, waarvan de essentie is dat informatie in levende weefsels accumuleert voor duizenden jaren. In zieke mensen verzwakt informatie en stort zelfs in. De werking van de ASS is gebaseerd op het herstellen van verzwakte informatie en het harmoniseren van de staat.

Recensies van het medicijn ASS sommige voormalige patiënten:

Goede dag iedereen! Ik heb een grote familie en veel problemen. Toen mijn hond ernstig ziek was, voorspelden de dierenartsen een pijnlijke dood voor de hond. Leishmaniasis, allergieën, 70% haarverlies, rottende gewrichten, blindheid, enzovoort. Gedurende 3 weken van de 8 maanden oude pup is er bijna niets meer over.

En hier adviseerde een arts uit het regionale centrum ASD 2. In tegenstelling tot de voorspellingen van artsen, heeft de hond het overleefd. Mooie man Hij is 3 jaar oud! Aan de hand van het voorbeeld van een hond begon ik een ASS aan mijn man en kinderen te geven. De man heeft een galblaas verwijderd, was peritonitis, het strengste dieet, brandend maagzuur, geelheid en zwakte.

Pel ASD 2 maanden: water 50 ml. en ASD 1,5 ml. op een lege maag 30 minuten voor de maaltijd, een pauze van 2 maanden en de kuur herhaald. Het resultaat was niet lang op zich wachten! Bloeiende man in zijn 47! In het dieet hoeft niet, de blos op de wangen ZOEKEN mogelijk!

De zoon is 21 jaar oud - sinds zijn kindertijd uitgeschakeld met de diagnose syringomyelia (dwarslaesie met cysten, verlies van gevoeligheid), graad 2 hypertensie. 2 keer per jaar lag in het ziekenhuis, viel vaak, brandde, drukte 190. Op dezelfde manier dronk hij de ASS. Artsen zijn in shock! In mei van dit jaar werd een dramatische verbetering genoteerd! Cysten krimpen! De druk is gestabiliseerd! Gevoeligheid wordt langzaam hersteld (een pukkel op je rug kan niet worden uitgeknepen zonder te kreunen :)) Het loopt zonder stok!

BEDANKT DOROGOV voor zijn medicijn! HET KONINKRIJK ZIJN HEMEL! BEDANKT en MIKHAIL naar de dierenarts voor de hint. Medicijnen zijn allemaal weggegooid. Niet nodig!

Ik beschouw het als mijn plicht om te vertellen over de ervaring van de behandeling van ASS-2 en 3 door mij persoonlijk en door mijn kennissen.

Om te beginnen, een paar jaar geleden, identificeerde mijn moeder huidkanker, dat huilde en voortdurend jeukte. Het was onmogelijk om te wassen en gewoon ondraaglijk om te slapen. De artsen waren erg wreed, ze zeiden dat het op je leeftijd (73) niet erg realistisch was om te herstellen en je eenvoudig voor te bereiden op het ergste. Bovendien werd ze onderzocht door verschillende artsen, waaronder betaalde artsen.

Mam besloot om zelf op internet te zoeken! tips en artikelen over dit onderwerp en ging naar de ASS. Ik kocht beide facties (2 en 3), een week later voelde ik een lichte opluchting, maar jeuk en doorweek gingen door (hoewel iets minder). Ondanks haar leeftijd besloot ze om niet op te geven en geloofde daarom de feedback van degenen die herstelden dat ze naar een kliniek in Moskou ging, waar de arts de ASS specifiek behandelt en elk individu voorschrijft.

We brachten haar naar deze dokter, zij benoemde een individuele cursus voor haar. Mam zelf kon het zelfs niet geloven tot het einde, toen na 2 weken alles voor onze ogen begon te verdwijnen. Een maand later was er nog maar één spoor over van de grootste wond-wond-zweer en op dit punt begon een nieuwe roze huid te groeien.

Mam vertelde natuurlijk aan vrienden en vrienden en aan mij. Persoonlijk stopte ik de ARD (en keelpijn) met behulp van de ASS, die ik al heel lang en in ernstige vorm had, nam ik verschillende antibioticakuren, de artsen gaven het op, verwijzend naar een zeer zwakke immuniteit. En nu zijn 2-3 tricks voor 1 dobbelsteen genoeg en verdwijnt de hele kou op het pad. dag. Ik geef hetzelfde aan mijn man als hij ziek begint te worden.

Een goede vriend van de SDA genas eczeem en haar vriend - borstkanker. Hun vriend uit een andere stad blokkeert longkanker.

Ik woon in het buitenland, bracht de SDA hier (en dit is Zuid-Afrika!), Gaf een vriend, haar dochter lijdt aan psoriasis, heeft ook veel geholpen. Nu zal ze ASD-pancreatitis behandelen.
Lage boog voor u van ons allemaal!

Ik ben 50 jaar oud. ASD-2 IK KEUR AAN Sinds 2004 zijn er geen bijwerkingen waargenomen, het medicijn is echt uniek. Ik gebruik dit medicijn de hele tijd en heb het persoonlijk nagekeken bij het behandelen van ziektes als PROFESSIONS, NECROSIS - ZIJN 2,5 MAANDEN BEHANDELD, omdat dit medicijn niet alleen microben doodt, maar ook dode cellen herstelt.

Chemotherapie doodt al het leven, en als je haar eenmaal hebt benoemd, betekent dit dat je moet gaan, maar als je thuiskomt, begin je onmiddellijk de SDA te drinken. De dosering is aangegeven in het gedeelte over hoe met dit medicijn moet worden behandeld, ik heb het persoonlijk gestart; 1 dag 1 druppel 4 keer per dag. 2 dagen 2 druppels 4 keer per dag, en. td tot 50 druppels en precies dezelfde achterkant alleen om te verlagen tot 1 druppel. Op dag 10, dat wil zeggen, in 10 druppels, kan iets in het lichaam ziek worden,

Ik had drie dagen lang nieren, maar vooral: wees niet gealarmeerd en stop niet met het innemen - alles zal op zijn plaats worden hersteld.

En zelfs als u begint met het medicijn, kan slaperigheid beginnen en uw eetlust zal toenemen, u bent ook niet bang, het is uw lichaam dat met het herstel begint. Na verloop van tijd neemt je eetlust af en zal je slaap normaliseren, je hoeft je geen zorgen te maken.

Helpt echt door prostatitis, ik drink het binnen en geef een injectie zonder een naald in het rectum, na het maken van een klysma (plantaardige olie en SDA: 30% SDA / 70% olie - pijn gedurende 5 minuten is verschrikkelijk! Maar dan verdwijnt het). Geloof het niet, maar van de chronische fase ben ik naar de eerste gegaan. Super en alleen.

Mijn grootmoeder leed aan kanker van het bloed en borstkanker. Het werd behandeld door de ASD-2 en ASD-3 factie. Ik was toen klein om te begrijpen wat er gebeurde en om de positie van mijn grootmoeder nuchter te beoordelen. Maar ik zal nooit de geur van dit medicijn vergeten.

Het leven heeft me al een tweede keer met hem geduwd in 1996. De ex-man werd ontslagen om te sterven met longtuberculose, vanwege de chemische schade aan de lever. Echografie beelden hadden het over cirrose. De artsen hebben mijn man op zijn best een leven van 4-6 maanden gegeven.

Het was noodzakelijk om een ​​grondige traditionele geneeskunde, urinotherapie, te ondergaan en daarvoor moest ik in medische studieboeken graven.

Leerboeken waren de jaren 50, en hier struikelde ik over het medicijn ASS! Ik had hoop! Dit medicijn zat in ons varkenscomplex.

En zij begonnen met de behandeling. Het lichaam met urine schoonmaken, de fractie ontvangen, leverde zo'n geweldig resultaat op dat de hele tobbe. Bij de behandelende arts vloog de bril letterlijk op hun voorhoofd, toen hij na 5 maanden zijn patiënt rossig, knap en LIVE zag!

Ik werd lang en hard gemarteld en velen waren het eens met de juistheid van de behandeling.

Echografie van de lever is een normale aandoening, er waren geen gaatjes in de longen, volgens de resultaten van de beelden waren de tests afgerond - gezond.

SOURCE: Tatiana Chernetska

De resultaten.

  1. We hebben geleerd hoe je ASD 2 voor kankerbehandeling kunt gebruiken volgens de aanbevelingen van de auteur van het medicijn ASD 2 Dorogov Aleksey Vlasovich.
  2. We hebben geleerd dat het wetenschappelijke werk over de voorbereiding van de ASS verdergaat, Academicus Gurov A.Ye. heeft een grote bijdrage geleverd.
  3. We hebben kennis gemaakt met beoordelingen over de voorbereiding van ASS van enkele voorheen zieke mensen.
  4. Op basis van de beoordelingen kan worden begrepen dat veel mensen op de hoogte zijn van de ASS, hoewel dit medicijn het zwijgen wordt opgelegd en ook dat met de juiste doorzettingsvermogen, zelfs doorzettingsvermogen, kanker en andere meest ernstige ziekten met behulp van het medicijn kunnen worden genezen.

Hierop zeg ik je vaarwel, vrienden! De volgende keer zal ik praten over de methoden van traditionele genezers, het winnen van kanker.

Wordt vervolgd.

Toepassing van Asd fraction 2 in oncologiestadium 4 beoordelingen

Er zijn legendes over deze voorbereiding. Officieel is de ASD fractie 2 alleen toegestaan ​​in de diergeneeskunde. Maar er zijn berichten dat dit medicijn mensen en kanker geneest.

Volgens de legende heeft de ASD-fractie 2 geholpen de moeder van Beria te genezen. Maar u moet begrijpen dat de betrouwbaarheid van dergelijke berichten zeer moeilijk te bewijzen is.

Als u daarom besluit over behandeling met middelen waarvoor geen vergunning is afgegeven door het ministerie van Volksgezondheid, neemt u de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid (en uw leven) alleen op uzelf.

ASD fractie 2 tegen kanker

Er zijn legendes over deze voorbereiding. Officiële goedkeuring van de ASD-fractie 2 alleen ontvangen in de diergeneeskunde. De wereld is echter vol met nieuws over de effectiviteit van dit medicijn voor de behandeling van kanker en mensen. Volgens een van de legendes, waarvan de echtheid nergens door wordt ondersteund, werd fractie 2 genezen door Beria's moeder met behulp van de ASS.

Daarom neem je bij het nemen van een beslissing over genezing door middelen waarvoor geen vergunning van het ministerie van Volksgezondheid is afgegeven, de verantwoordelijkheid voor je leven alleen voor jezelf, tenzij je natuurlijk Beria bent.

Interesse in het anti-kanker systeem van fractie 2 tegen kanker is onlangs toegenomen, grotendeels als gevolg van de verspreiding van dit onderwerp in de pers.

Er wordt geargumenteerd dat de ASD de immuniteit enorm verbetert, het is een waardevol kenmerk in de strijd tegen kanker.

Behandeling van kanker

Het preparaat zelf werd in 1947 ontwikkeld in het laboratorium van het All-Union Instituut voor Experimentele Diergeneeskunde (VIEV), waar het weefsel van kikkers dat werd onderworpen aan thermische sublimatie met vloeibare condensatie werd gebruikt als grondstof. Met dit type sublimatie, vetten, eiwitten, koolhydraten, worden nucleïnezuren ontleed tot laagmoleculaire componenten.

Het resulterende preparaat had antiseptische, stimulerende, wondhelende effecten. Hij werd gedoopt door de ASS (Dorogov's antiseptische stimulator).

Vervolgens werden de kikkers vervangen door vlees- en beendermeel, maar de eigenschappen ervan namen niet af, aangezien het effect van hoge temperaturen informatie over het type organisme dat een grondstof is elimineert.

De vervaardiging van geneesmiddelen tegen kanker voor de behandeling van kanker

In moderne omstandigheden worden vloeistoffen vervaardigd met behulp van speciale technologie uit de weefsels van langlevende dieren. ASD-fractie 2 is een theekleurige vloeistof met een zeer specifieke geur. Het wordt zowel extern als intern gebruikt.

Wetenschappers denken dat de ASD-fractie 2 tegen kanker een uitgesproken antibacterieel effect heeft, terwijl het een krachtig adaptogeen is, dat wil zeggen dat het gemakkelijk door weefselbarrières gaat, omdat de structuur ervan vergelijkbaar is met dat van een levende cel en er niet door wordt afgewezen. Daarom zijn er geen bijwerkingen, er is geen negatieve invloed op de foetus in de baarmoeder. ASD ondersteunt niet alleen de coördinerende rol van het perifere zenuwstelsel, maar biedt ook de noodzakelijke hormonale achtergrond. Het neemt deel aan alle stofwisselingsprocessen en manifesteert zich in de vorm van een modulator van het immuunsysteem van het lichaam. Herstel van de normale verhouding van cellen, die verschillende processen die nodig zijn voor het lichaam regelen, zorgt voor de normale werking van alle organen en systemen. ASS handelt niet in een bepaalde microbe, maar in het hele menselijke lichaam, dat door de werking van het medicijn zelf deze microbe vernietigt, verrijkt met de ontvangen krachten en materiaal.

tekortkomingen

Het nadeel ervan, voor iemand misschien en bepalend - een sterke misselijkheid.

Verslaving aan het medicijn is niet geregistreerd.

Bij de behandeling van ASS is het nodig om een ​​grote hoeveelheid vloeistof (2-3 liter per dag) te nemen - om toxines en slakken uit het lichaam te verwijderen. Speciale diëten voor medicamenteuze behandeling zijn niet vereist, overdosis is ook niet verschrikkelijk.

"Voor" behandeling van longkanker, maag

Perfect te behandelen met ASD fractie 2, precancereuze vormen van de ziekte. Tegelijkertijd worden de algemene dosering en het schema toegepast, comprimeert op externe tumoren.

De leeftijd van de patiënt, de locatie van de tumor en de aard van de kankerlaesies zijn van primair belang bij de behandeling van kanker. ASD F-2 stopt vrij snel het verloop van de ziekte en verlicht de pijn. In de gevorderde stadia van kanker wordt geen totale dosering toegepast, maar tot vijf milliliter ASD per honderd milliliter water tweemaal per dag. Al deze acties zijn alleen met toestemming en onder toezicht van een arts.

Intensieve kankerbehandeling

Een intensieve methode van kankerbehandeling met het gebruik van ASS wordt geproduceerd volgens een progressief schema (vier keer per dag), waarin de doses van de genomen medicatie geleidelijk worden verhoogd.

Neem dagelijks 800, 1200, 1600, 2000 uur. Doses groeien om de vijf dagen. De eerste vijf dagen - vijf druppels, de tweede - tien, de derde - twintig, enzovoort, totdat u een dosis van vijftig druppels hebt bereikt. Neem daarna vijftig druppels tot herstel.

Zorgen voor kankerbehandeling met behulp van ASS

Op de eerste dag (bijvoorbeeld op maandag) gedurende 30 minuten 's ochtends. Voor de maaltijd worden 30-40 milliliter slaapthee in een kopje gegoten en druppelen drie druppels ASD F-2.

Dinsdag - vijf druppels, op woensdag - zeven, op donderdag - negen, op vrijdag - elf, op zaterdag - dertien, zondag is een dag van rust en analyse van je gevoelens.

De tweede, derde en vierde zijn ook gewijd aan het nemen van het medicijn op dezelfde manier. Dan een week pauze. Na de pauze begint de inname van de ASS opnieuw op dezelfde manier, maar deze begint niet met drie, maar met vijf druppels van de ASS, waarbij dagelijks twee druppels worden toegevoegd. Hij wordt behandeld voor een maand (vier weken), dan weer een week lang rust en de hele cursus wordt herhaald.

Zorg ervoor dat u het welzijn controleert, elke verslechtering van de gezondheid is een signaal om te stoppen met het gebruik van het medicijn.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - een vriendelijke site voor ons er is een ander artikel Ik hoop dat deze informatie iemand zal helpen!

Geplaatst door: mk727 »30-08-2009

# 1 Fractie ASD-2

Registratiedatum:
30.08.2009

Wie heeft dit medicijn genomen, deel de beleving van de opname. Dosering, bijwerkingen, het regime van inname van ASS. Alvast bedankt.

# 2 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
30.08.2009

Standaard dosering: Verdun 15-30 druppels ASD-2 in 50-100 ml koud gekookt water of thee. Drink 20-40 minuten voor de maaltijd 2 keer per dag op een lege maag.

Het regime van 5 dagen te drinken, 3 dagen pauze, 5 dagen te drinken, 3 dagen pauze. En nogmaals, 5 dagen om te drinken en een maand vakantie. En herhaal nogmaals en zo verder tot volledige genezing. Maar tijdens de receptie om de gezondheidstoestand te bewaken. En drink veel vocht. Ik moet zeggen dat het walgelijk is, en de geur is erger.

Ik nam ASD-2 van myomen en ook doused. Er was vleesboom, nu is het niet.

# 3 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
15.10.2009

Ik heb veel goede dingen gehoord over ASD-2, maar ik ken geen mensen die genezen zouden worden! Alleen naakte feiten, praten met artsen, ze zijn tegen zelfbehandeling! Ze zeggen dat je de SDA kunt gebruiken, maar alleen als dit de laatste kans is, omdat de reactie anders kan zijn! Ik weet niet wat ik moet doen!

# 4 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
02.11.2009

Help me alstublieft in deze vraag - hoe tel je druppels van de SDA? Gebruik je een spuit of pipet?

Als het medicijn vluchtig is, toen prokapyvanii zijn eigenschappen verloor?

# 5 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
07.11.2009

ASD-2 is beter om te bellen met een spuit, 1 kubus = 30 druppels. Bij contact met lucht gaan sommige eigenschappen verloren.

Ik accepteer ASD-2 voor een half jaar (5 dagen opname, 3 dagen - pauze), er waren geen bijwerkingen, verbeteringen zijn voelbaar.

# 6 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
17.01.2010

Welkom! Sinds februari 2009 werd mijn moeder gediagnosticeerd met borstkanker (T4H2M2 1U St. 2-cellen.) Ze had een knobbel in haar linkerborst met een walnoot, ze werd 7 keer gepuncteerd, de analyse vertoonde vetcellen, ze had al 70 bestralingen gepasseerd therapieën en 4 shockdoses chemotherapie, op het moment dat de aandoening verergert, de borst zwart is, blaren gevormd, het axillaire gebied en de ondersnijding samengetrokken, de linkerarm opgezwollen als een ballon - ascites, een kleine tumor verscheen op het sleutelbeen - het was zacht en nu hard en passeert naar de nek. Artsen weigeren de operatie te doen, ze zeggen dat ze niet weten wat het is, ze behandelen ruwweg alleen kanker, wat ze in de eerste plaats tegenkomen bij dit soort kanker. Niets helpt, en ze heeft al een nieuwe knobbel in haar rechterborst, ze heeft al 22 balken op haar rechterborst ontvangen. Nu, na het lezen van de ZOZHA moeder begon te shock doses van ASD-2 te drinken, terwijl verbetering op de juiste borst voelde. Wie kan vertellen of er hoop is op een volledig herstel in deze situatie?

# 7 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
17.01.2010

Welkom! Weet iemand of het mogelijk is om voedingssupplementen van Vision te combineren met ASD-2 voor borstkanker in 4 fasen? Wie weet antwoordt u alstublieft.

# 8 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
13.03.2010

De ASD-2-fractie genas ernstige jeuk overal met krassen op bloed. Er is geen diagnose vastgesteld. Ik nam oraal in de ochtend op een lege maag 30 minuten vóór de maaltijd 1 keer per dag, 1 ml. in water 20-30 ml. en bleef hangen met honing. Drank 1,5 maand volgens het schema 5 dagen dronk, 1 dag pauze.

# 9 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
11.04.2010

Welkom! Help alstublieft wie kan! Mijn grootmoeder is 81 jaar oud, lijdt al meer dan 7 jaar aan eierstokkanker, terwijl ze nog steeds ascites heeft, mensen noemen ook waterzucht... Mijn moeder en ik hebben haar op allerlei manieren ondersteund, al die jaren dronken we verschillende tincturen, bestelden we kruiden van de kust. Ongeveer een jaar lang gebruiken we geen middelen, maar gedurende de laatste 3 dagen voelde de grootmoeder zich slechter... Als iemand van jullie een soortgelijke situatie had, geef dan aan welke recepten van tincturen of iets anders, bijvoorbeeld, Shevchenko's methode kan iemand of wat helpen... En als de ASD-2 Faction kan helpen bij zo'n ziekte. Bij voorbaat dank!

# 10 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
16.04.2010

Goede middag, twee dagen geleden, werd mijn moeder gediagnosticeerd met een verschrikkelijke alvleesklier-hoofdtumor met levermetastasen... Ik kom zelf uit de wereld van de officiële geneeskunde (ik heb de hoogste medische) en ze is al machteloos. Help advies, ik heb mijn moeder alles verteld en ze is klaar om te vechten voor haar leven op alle mogelijke manieren... Ik zou erg dankbaar zijn voor het advies.

# 11 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.07.2010

ASD-2 fractie genezen chronische bronchitis en precancereuze maagzweren

# 12 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.07.2010

Genezen voorstadia van maagzweren

# 13 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
28.11.2010

Misschien niet helemaal het onderwerp. Ik was anderhalve maand ziek geweest en nu doet mijn duim op mijn rechterbeen nog steeds pijn. Mogelijk, nagel slaan, hoewel ik nog steeds aan het stomen en snijden was, deed de rechterhoek van mijn vinger nog steeds pijn. Helaas kon ik de bank er niet op zetten, maar het zou al lang voorbij zijn. Wat ik zojuist niet aan de vinger heb bevestigd! En de teer en aloë en Kalanchoë en verschillende andere zalven en medicijnen. Ik besloot om de ASS te proberen. Ik kocht een bubbel met ASD-2. Voordat ik de informatie een beetje op internet doorzocht, kwam ik erachter dat deze extern kan worden gebruikt. Natte watten, maakte een verband. Het was erg tintelend, zelfs spiertrekkend, maar na een half uur zakte alles weg en ik verliet het tot de ochtend. In de ochtend leek er een verbetering te zijn. Ik deed de nacht weer aan. Als gevolg daarvan veroorzaakte een natuurlijke brandwond in mijn plaats een blaar en toen kwam de huid eraf. Het blijkt - het is bijna pure alkali, pH = 9. Daarom is het zo verbranden. Moet worden gemengd met boter. Vandaag zal ik het experiment voortzetten en de zalf aanbrengen, geen pure SDA.

Ik zal links aanbieden op internet, waar er informatie is over de SDA en zelfs het ontvangstschema, vandaag heb ik gekeken en gevonden wat ik heb gevonden:

# 14 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
15.12.2010

Help alstublieft! Mijn schoonmoeder werd gediagnosticeerd met kanker van de pancreaskop, levermetastasen en wervelkolom. Nu heeft ze een hoog bilirubine - 189. Ze accepteert alleen symptomatische behandeling om bilirubine te verminderen - fenobarbital, wobenzym, essentieel, Kars. Misschien weet iemand bilirubine te verminderen, om de behandeling voort te zetten.

# 15 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.12.2010

Ik las in het bulletin dat de man naar huis was gelost om te sterven, en hij begon de SDA te drinken, EN IN 3 JAAR WERD DE HANDICAP VERWIJDERD.Terwijl ik dronk, werd het niet geschreven.Ikzelf zag 2 blokjes in de zomer 2 keer per dag, ik probeerde zelf borstkanker te behandelen zonder artsen. Maar toch ging ze naar het ziekenhuis, onderging een operatie, 6 chemicaliën, als de laatste chemie voorbij is, zal ik weer gaan drinken, voor preventie.

# 16 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.12.2010

over de lever, ik maak elke ochtend 1 theelepel lijnzaad, drink een afkooksel van haver. Een vriend van mij zei dat haar moeder de lever op deze manier genas: giet paardenmest met water, dring aan en drink. Ze kent de verhoudingen niet, maar de lever is volledig genezen. Dit is het enige menselijke orgaan dat volledig kan herstellen.

# 17 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
14.01.2011

Kan ik ASD2 met Veleska-tinctuur met een hersentumor gebruiken? Tinctuur op water.

# 18 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
22.01.2011

Het is noodzakelijk om zeker te weten of het een tumor of een callus is voor scheuren in de schedel en, als de laatste, dan... het gemakkelijk is om het op te lossen met alcoholbestendige planten van alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
14.01.2011

Dit is een hersenstamtumor.

# 20 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
25.01.2011

Probeer contact op te nemen]]> hier]]>, op deze site hebben velen antwoorden op hun vragen ontvangen.

Onderwerp gelezen:

U moet zijn aangemeld om berichten te kunnen maken.

Het probleem van kanker is momenteel een prioriteit. Sterfte door deze ziekte staat op de tweede plaats na hart- en vaatziekten. Veel instituten en wetenschappers houden zich bezig met het zoeken naar medicijnen om van deze vreselijke ziekte af te komen. Dit brengt bepaalde voordelen met zich mee: het aantal overledenen wordt elk jaar aanzienlijk verminderd: er worden risicofactoren geïdentificeerd en er worden preventieve onderzoeken van de bevolking uitgevoerd. Er werd echter geen panacee voor deze ziekte gevonden. Maar een goed vergeten oude helpt in sommige gevallen nog steeds. Onder de effectieve methoden om kwaadaardige schade toe te brengen aan de weefsels en organen van het lichaam, gebruiken veel artsen een ASS (fractie 2). Toepassing in oncologie en andere ernstige ziekten vertoont een goed therapeutisch effect.

Wat is ASS?

ASD is een antiseptisch stimulerend middel - een medicijn dat is uitgevonden door A.V. Dorogovym in de jaren 1947-48 in het laboratorium voor veterinaire chemische bescherming. De wetenschapper bestudeerde het effect van absorptiemiddelen in het lichaam in het geval van vergiftiging. Hij ontdekte dat de gevangen stoffen die worden verkregen door het verbranden van dierlijk weefsel, met name kikkers, enkele nieuwe interessante eigenschappen hebben. Na vele experimenten en goedkeuringen, begon het medicijn actief te worden gebruikt voor patiënten met niet-genezende wonden, trofische ulcera, chronische ontstekingsziekten, osteomyelitis en tuberculose.

Geschiedenis van de uitvinding

De ASD-2-fractie in de behandeling van kanker heeft zich bewezen als een wondermiddel voor deze ernstige ziekte: veel mensen overwon het oncologische proces, in het bijzonder Beria's moeder, die baarmoederkanker had met uitzaaiingen in de longen en de lever. Daarna, om onbekende redenen, volgde de vervolging van de wetenschapper en de mysterieuze dood. Dit was te wijten aan het feit dat de uitvinding niet van de arts was, maar van de gewone dierenarts die de professoren van de geneeskunde onderwees. De ontwikkeling is niet gestopt, ze gaan nu door. Gepatenteerde ASD-3-fractie voor uitwendig gebruik door patiënten met verschillende huidlaesies. ASD (fractie 2) tegen kanker wordt nog niet massaal gebruikt, maar het heeft de erkenning van dierenartsen gekregen, is toegestaan ​​en wordt veel gebruikt bij de behandeling van dieren.

Het belangrijkste kenmerk is dat het een positief effect heeft op het immuunsysteem en alle processen op cellulair niveau normaliseert, waardoor niet alleen individuele micro-organismen en weefsels, maar ook het hele organisme als geheel wordt beïnvloed. De hoofdoorzaak van verschillende ziekten is een stressvolle toestand. De beschermende en herstellende krachten van het menselijk lichaam worden echter niet volledig benut in pijnlijke omstandigheden. Daarom is het hoofddoel van de ASS om deze herstelkrachten te wekken en zelfstandig de ziekte te overwinnen.

Actie ASD (fractie 2)

Antiseptische stimulator Dorogova - zo staat de ASD-2 voor. Het gebruik voor mensen wordt verklaard door de meervoudige positieve effecten van een biogene stimulator. Ten eerste is het een uitgesproken adaptogeen, dat wil zeggen een medicijn dat de weerstand van lichaamsweefsels tegen verschillende nadelige effecten verhoogt, met name tegen stressfactoren. Met een vergelijkbare structuur met levende cellen, dringt het medicijn gemakkelijk binnen in elke cel van verschillende weefsels en veroorzaakt het geen afwijzingsreactie. Het middel heeft geen bijwerking en heeft geen invloed op de foetus, hoewel het gemakkelijk de bloed-hersenbarrière doordringt. Wanneer toegepast, worden hormonen hersteld en worden functies van het perifere zenuwstelsel geactiveerd.

Bovendien beïnvloedt de SDA het metabolisme, heeft immunomodulerende eigenschappen. Als dit medicijn lange tijd wordt gebruikt, worden de onderlinge relaties tussen de cellen van organen en weefsels hersteld en wordt een duidelijk en ritmisch werk van verschillende organen en systemen gewaarborgd. En dus worstelt het lichaam zelf met verschillende pathologische processen en herstelt het zijn functies. In de naslagwerken van de traditionele geneeskunde en op internet vindt u nogal wat artikelen over het onderwerp "Het medicijn ASD-2, toepassing voor de mens". Instructies voor gebruik zullen helpen bij de juiste keuze van de gewenste dosering en de wijze van gebruik.

De voor- en nadelen van het medicijn

Geneesmiddel-ASD (fractie 2) is volledig onschadelijk en niet-toxisch. Het medicijn wordt goed verdragen. Het moet een behoorlijk lange tijd in beslag worden genomen, symptomen van accumulatie en intoxicatie treden niet op. Traditionele geneeskunde adviseert om het gebruik van ASS (fractie 2) te combineren met krachtige tincturen: hemlock, stinkende gouwe, akoniet.

Een van de grootste nadelen van de remedie is een sterke onaangename geur. Er zijn pogingen gedaan om deze eigenschap te elimineren, maar dan gaan alle nuttige eigenschappen van ASD-2 verloren. Toepassing voor mensen die aan kanker lijden, helpt het menselijk leven te verlengen. Daarom speelt de geur in deze gevallen geen belangrijke rol.

Dierlijke behandeling

Het medicijn wordt verkocht in veterinaire apotheken en er is veel vraag naar de behandeling en preventie van ziekten bij alle dieren. Goede resultaten werden gemeld bij de behandeling van ziekten van de ademhalingsorganen, het spijsverteringsstelsel, de urineleiders en de huid, evenals het herstel van verzwakte dieren met het geneesmiddel ASD (fractie 2). Gebruik bij oncologie bij dieren (en onze huisdieren lijden ook aan deze ziekten) vertoont uitstekende resultaten. Beoordelingen van dierenartsen over dit medicijn meldden een verbetering in de algemene toestand van dieren met kwaadaardige processen.

Kankertherapie

Er zijn veel gevallen van genezing ziekten van de fractie van de ASS. De behandeling van kanker (oncologie) met dit medicijn is buitengewoon effectief. De antiseptische-stimulator van Dorogov is wijdverspreid gebruikt bij de behandeling van:

• kankerprocessen van verschillende organen;

• leukemie en lymfogranulomatose;

• fibromen of adenomen van de borstklieren, prostaat;

• polyposis van de maag en darmen;

• cystische formaties van de nieren, lever.

Bij deze ziekten, evenals bij infectieziekten, gebruiken patiënten een ASS (fractie 2). Toepassing in de oncologie is niet de enige indicatie. Het medicijn heeft in de naoorlogse periode goed geholpen bij de behandeling van tuberculose, seksueel overdraagbare aandoeningen: trichomoniasis, chlamydia.

ASD-2: gebruik voor mensen

De instructie omvat andere indicaties voor het gebruik van het medicijn door mensen:

• ernstige longontsteking, pleuritis;

• obesitas en vele anderen.

Dit is geen volledige lijst van alle pathologieën waarmee het medicijn vecht.

Hoe het medicijn te gebruiken?

Om dit medicijn toe te passen, hebben veel wetenschappers hun eigen tips en geheimen ontwikkeld. ASD, fractie 2 (oncologie, verschillende infectieziekten, ziekten van het immuunsysteem verdwijnen onder invloed van het medicijn) zal effectief zijn als u het geneesmiddel op de juiste manier inneemt, omdat het in minimale doses werkt. Alleen correcte ontvangst en naleving van de voorwaarden leidt tot behandeling.

De werking van het medicijn neemt af wanneer het in contact komt met lucht, dus na het schudden van de injectieflacon moet u het geneesmiddel snel met een injectiespuit innemen zonder de injectieflacon te openen. Dit kan worden gedaan door de rubberen stop door te prikken en de vereiste hoeveelheid in te typen. Het medicijn moet worden verdund in afgekoeld gekookt water.

Zoals reeds opgemerkt, heeft de ASS (fractie 2) een onaangename geur, dus je moet hem kunnen drinken. Hiervoor is het noodzakelijk om diep in te ademen, uit te ademen, en, terwijl je de adem in houdt, drink je snel de oplossing. Je kunt je ogen sluiten. Nadat u het geneesmiddel heeft ingenomen, moet u een paar keer ademen door de neus en uitademingen door de mond. ASS (fractie 2) in een geventileerde ruimte of zelfs op straat is gemakkelijker te drinken.

We onderzochten de normen en doses waarbij het beste resultaat van het gebruik van het geneesmiddel ASD (fractie 2) werd verkregen. Oncologie wordt behandeld als u de oplossing 's ochtends 30-40 minuten voor de maaltijd drinkt en' s avonds 2-3 uur na het avondeten. Correct ontvangen en naleving van de deadlines leidt tot genezing.

Stel dat de ASD-2 het bloed verdikt. Daarom is het noodzakelijk dagelijks zure sappen te drinken, citroen te eten of een halve pil aspirine of cardiomagnyl te nemen. Aanhangers van het geneesmiddel ASD (fractie 2) wordt geadviseerd om veel vloeistoffen te drinken - tot 2 liter per dag - om verschillende toxische en schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Kanker behandelingen

Ontwikkelde methoden en doseringen van het geneesmiddel ASD (fractie 2). Toepassing in oncologie biedt een intensieve cursus met een toename van het volume van het medicijn. Breng 4 keer per dag om de 4 uur aan: de eerste 5 dagen - 5 druppels, de tweede 5 dagen - 10, de derde 5 dagen - 15, en dus 5 druppels toevoegen, tot een dosis van 50 druppels. Neem vervolgens 50 druppels tot volledig herstel.

Voor een zachte inname van 30-40 ml water of koude thee worden 3 druppels toegevoegd op de eerste dag, 5 op de tweede dag, 7 op de derde, 9 op de vierde, 11 op de vijfde, 13 op de vijfde en een pauze op de zevende.

In de tweede, derde en vierde week hetzelfde te nemen, in dezelfde dosering. Dan - een week pauze. De volgende kuur om te beginnen met vijf druppels, geleidelijk 2 druppels per dag toe te voegen, net als in de eerste week. Ook een pauze nodig na een maand van opname.

Het nemen van het medicijn mag je niet slechter maken. Als dit gebeurt, moet u stoppen met het gebruik ervan.

Behandeling en gebruik van de ASD-fractie 2 beoordelingen van mensen en artsen verzameld op het sociale netwerk

Goede tijd van de dag! Voordat ik de recepten voor het behandelen van ziekten met medicinale planten, infusies, diverse medicijnen (ASD, peroxide, frisdrank, enz.) Thuis lees, zal ik je een beetje over mezelf vertellen. Mijn naam is Konstantin Fedorovich Makarov - ik ben een fytotherapeutische arts met 40 jaar ervaring. Wanneer u het artikel leest, raad ik u aan om voor uw lichaam en gezondheid te zorgen en niet onmiddellijk door te gaan naar de behandelingsmethoden die hieronder worden beschreven en nu zal ik WAAROM zeggen! Er zijn veel geneeskrachtige planten, medicijnen, kruiden die hun effectiviteit hebben bewezen en een heleboel goede recensies over hen. Maar er is een tweede kant van de medaille - dit is een contra-indicatie van het gebruik en de bijbehorende ziekten van de patiënt. Bijvoorbeeld, weinigen weten dat hemlocktinctuur niet kan worden gebruikt tijdens chemotherapie of wanneer andere geneesmiddelen de ziekte verergeren en u misschien in de war bent. Omdat wat u zelf geen kwaad zou doen, is het beter om een ​​specialist of uw arts te raadplegen voordat u verschillende behandelingsmethoden gebruikt. Gezondheid en u wordt correct behandeld.

Mijn pagina in klasgenoten, toevoegen aan vrienden - ok.ru/profile/586721553215.

Gecontroleerd door veel van mijn vrienden en mijn moeder! De conditie is echt verbeterd. Er is een krachtige lichaamsreiniging en -behandeling, soms door exacerbatie. De geur is minder in Asd Moskou fabriek (niet Armavir!). En zoals hierboven al is vermeld, typt u een spuit in met een naald, dus er zijn minder smaken. Alle geestelijke en lichamelijke gezondheid!

Hallo allemaal. Ik werd geadviseerd door het medicijn asd-2, mijn homeopathische arts, behandeld met een huidziekte die ik sinds mijn geboorte heb gehad. Het was erg moeilijk voor mij om een ​​cursus te volgen, een ondraaglijke stank. Resultaat: gedurende twee jaar is er geen verergering. Ze werd niet alleen behandeld, ze nam ook kruiden tegelijk. Alle eerdere behandelingen in ziekenhuizen, dure klinieken, leverden zelfs niet zo'n resultaat op. Bedankt voor het idee met de capsule, ik denk dat het zo veel leuker is om te nemen.

Dit medicijn werkt echt, mijn oma 89 jaar, ze heeft diabetes type 2, en 2 jaar geleden op zijn voorhoofd links basaalcelcarcinoom, het is een precancereuze kozhi.tak hier duurde het zes maanden van SDA en de tumor verdwenen zonder behandeling sleda.drugogo het niet zo is geweest hoe oma in een doof dorp woont en niet graag behandeld wordt in ziekenhuizen

Ik heb ASD F-1 IF-2 geprobeerd. Ik heb geen enkele behandeling opgemerkt.

Marina, nou ja, dat is waar nu.tak kern van de zaak,.Zo is est.esli lyudi.budut behandeld SDA medicijnen praktisch is niet nodig, en je zal stoppen zonder raboty.SLEDOVATELNO PROFITEERT apotheken zal niet, omdat er zoveel gescheiden dure geneesmiddelen. En ik nu 6 jaar geen dure medicijnen niet accepteren dat de eerdere scrip ging uit zijn dak voor de behandeling en alleen depressief zenuwstelsel. Gras, ja, maar wat nodig van wat, na al onze voorouders werden behandeld door hen is. Chirurgie. NO CURE EN VERWIJDEREN DIE NIET MOGELIJK CURE indien reeds abces herhalen ASD Weefsels en trek niet aan de chronische toestand van de ziekte, wanneer genezing is moeilijk als je al hebt doorgegeven in de chronische vorm, in mijn geval is. ASD prochvlchet bolnzni zelfs degenen die in ons lichaam heeft nog geen effect gehad, maar slechts langzaam hreyut in ons lichaam.


Feedback over de behandeling van ASD 2-arts

U hoeft niet te spammen ten gunste van uw ASD. Ik werk al 25 jaar als arts. En zoals je zei, de eerste keer was niet tegen het gebruik van de drug ASD door patiënten, hoewel niet aangemoedigd. Maar ik ben niet dat ik nog nooit een herstel heb gezien van zulke vreselijke ziekten als kanker, tuberculose, diabetes, maar zelfs een vleugje verbetering. Het is mogelijk dat hysteroïde persoonlijkheden een soort verbetering hebben in een andere functionele pathologie, vanwege het placebo-effect. Maar nu ben ik categorisch tegen het doelloze gebruik van ASS bij ernstige ziekten, soms zelfs ten koste van de hoofdbehandeling. En je hoeft geen verhalen te vertellen over miljoenen genezen patiënten, ik geloof in mijn vele jaren ervaring en niet in je fabels. Ja, maar waarom sterven onze heersers en hun familieleden, omdat ze gemakkelijk zouden zijn genezen met uw wonderdrug, bijvoorbeeld, de vrouw van de voormalige president van de USSR, rust God haar ziel uit? Of Yu. V. Andropov? De KGB had al toegang tot de geschiedenis van het medicijn en de effectiviteit ervan. (C) Bron: arts van de hoogste categorie, therapeutist Intellect (126099) 4 jaar geleden

Feedback over de behandeling van ASD 2-arts

Svetlana, als je mijn smalle denken geraakt, ik schrijf dit alles niet alleen omdat ik ben een verpleegster, pediatrische intensive care en vaak kan zien hoe kinderen sterven, uw geroemde behandeld met ASS, in plaats van de traditionele methoden van de behandeling. Ik ga ermee akkoord dat wanneer de dood bleef een paar dagen, en je kunt veroorloven SDA, maar als er nog een kans om eruit te komen... Persoonlijk heb ik niet. gezien een enkel kind, vyzdorovshego kanker met behulp van de SDA, ze allemaal terug naar het ziekenhuis sterven!

ASD2 is beter dan welk medicijn dan ook. Het enige minpuntje is de griezelige geur, maar het effect is beter dan alle onzin die door artsen is uitgevonden, wat niet zozeer een behandeling is die zoveel bijwerkingen heeft. Mijn hele familie, beginnend bij overgrootvaders, drankjes asd en ugh ugg, allemaal goddank dat ze nog leven en dat niemand ooit medicijnen heeft gebruikt, hoewel ze niet de gezondste manier van leven zijn. En degenen die geobsedeerd zijn door de moderne geneeskunde geloven niet in dit medicijn. Aan wie de hersenen zo gewassen waren dat ze na Linux klaar waren om antibiotica te drinken, dan nog wat andere onzin te besteden aan al dit grote geld en uiteindelijk alleen hun lichaam met hun eigen middelen te doden.

Drink ASD - de tweede fractie en je hebt niets van de lijst nodig. Optioneel kunt u één keer of drie keer per dag (afhankelijk van de preventie of behandeling) wodka met zonnebloemolie in gelijke hoeveelheden volgens de Shevchenko-methode drinken. In beide gevallen zal er een slimme preventie zijn van alle kwalen of herstel, inclusief kanker (Shevchenko's Methode)! Alleen methoden zijn niet compatibel. Of het ene medicijn of een ander. Onthoud dit. Ik schrijf over wat ik weet en niet met woorden. Volledige info op sites.
Verspil geen geld aan de wind en verrijking van de farmaceutische maffia.

Het wordt niet aangeboden omdat het goedkoop is en het is onrendabel voor artsen (inclusief dierenartsen)! Als je het weet en vraagt, zal je verteld worden dat het zal helpen! Persoonlijk werd de staart van de hond van me afgewend, de tweede had een fistel - de eerste behandeling duurde lang tot de as, veel geld en zenuwen, en werd binnen een week doorgegeven! De tweede werden ze meteen behandeld - hij genas alles ook heel snel! Een vriend wordt behandeld door cursussen voor lupus en een aantal voorbeelden.
Postscriptum Ik ben niet met zwangerschapsverlof en schrijf niet voor reclame, maar omdat het werkt. Ik kan niet zeggen over kanker, zulke vrienden waren niet wie ze werden behandeld, maar dat het helpt is een feit!

chemie allemaal verschillend tolereren, iemand is het zeer moeilijk krijgen die niet meer is-of praten na de eerste cursus van de therapie kan niet gaan... helemaal alleen... maar aa plan van de behandeling van een arts om misschien rasmotret verschillende opties adviseren... chemie is gemakkelijker als het wordt overgebracht, na het nemen van 100g, maar nogmaals, zoals iedereen... SDA (het geneesmiddel wordt verkocht in dierenwinkels) zeer goede recensies... stuff redkosnaya.petsya verschrikkelijk (stinkende) maar iemand helpt.... En voor jou gezondheid, geduld... folk remedies, je nooit shutit..pri kanker voor elke Solomenka begrijpen dat nodig is.

Andere nuttige artikelen:

102 opmerkingen en recensies over behandeling en gebruik van de ASD factie 2 beoordelingen van mensen en artsen verzameld op het sociale netwerk

Mijn schatten! Alles wordt bepaald door het bewustzijn! Je wilt ziek zijn, en je wilt, je bent genezen! Maar ASD-2 werkt, ongeacht uw onderzoek! Je kunt geloven, je kunt twijfelen. En ik zal u een onthulling over oncologie vertellen: kanker ontwikkelt zich alleen als er geen bloedtoevoer is. Een bloedtoevoer wordt bepaald door energie. Dat wil zeggen, waar er energie is, er is bloed! Activeer je energiecentra!

Over diabetes type 2. Bekijk mijn clip. Het wordt heel gemakkelijk behandeld!

Eugene, goedenavond! Waar een video over diabetes te bekijken? Bedankt. Hoe verander je van gedachten?

Is het mogelijk om fractie 2 van de AST met stinkende gouwe te drinken?

Lies. Stel je voor hoeveel mensen dit goedkope product kopen en geloven. En sterft in pijniging zoals mijn moeder. Stel de tijd niet uit. Kanker is een manier of een kans om weg te rennen en te genezen van een arts of hebben verloren tijd en kwelling en pijn en dood. Mis de tijd niet. Kijk naar de foto's van de laatste stadia van kanker. Dus je gaat dood als je gelooft en de factie drinkt. Mam zag vanaf de eerste fase. Hier schrijven ze klonen. Er is geen remedie. Ze liegen tegen je.

En artsen hebben kanker genezen. NEEETTT. Alleen artsen zullen ons bovendien met chemie martelen, omdat ze dit geleerd hebben, en ze hebben zelf geen macht om iets te doen - er zijn normen, en ze willen niet. Patiënten worden niet als mensen beschouwd.Als ze met positieve resultaten van buiten komen, geloven ze hun ogen niet.

kanker wordt behandeld met kamelenmelk en urine

Pak geen vuilnis vast. Folkmedicijnen genezen kanker niet.

Masha, je vergist je. Ik gebruikte folkremedies om oncologisch adenoom van de prostaat gedurende 4,5 maanden te onderscheiden en mijn man had geen operatie. Hoewel alle artsen zeiden dat niets zou helpen. Ik heb mijn man behandeld met kruiden, olie, rode bietensap en kaarsen en meer klysma's. Als u alleen in pillen gelooft, gelooft u in gezondheid, alleen zal u op sommige pillen niet lang leven. En over ASD 2, ik heb het nog niet geprobeerd.

HOE HEB JE EEN ECHTGENOOT BEHANDELD?

Adenoma en prostatitis hebben me een maand na de cursus achtergelaten voor mannen van gezondheid.

Hoe behandel je prostaatkanker? Deel je ervaring!

Ja, daar ben ik het mee eens. Het helpt niet. Maakt niet uit. Alleen voor artsen snel. Met kanker, vreselijke pijn. Kanker wint niet.

Hier zijn klonen. Niet geloven. Dit is een bedrijf. Tipo is goedkoop. Maar hoeveel mensen drinken het en vernietigen zichzelf.

We zullen helpen om de ASD-fractie 2 en 3 van de Armavir Biofactory te kopen in de originele verpakking met het hologram van de fabrikant.

Asd kan in principe helpen, maar bij kanker kan het niet als het enige medicijn worden gebruikt. Ja, het remt de ontwikkeling van de tijd sterk, maar hiervoor moet je het elke dag meerdere malen per dag gebruiken. Daarom hebben we een uitgebreide behandeling nodig, inclusief officiële methoden. Chemie verpest natuurlijk het lichaam, maar asd zal het snel herstellen

Ik wil meer te weten komen over ASD 2 voor meer informatie over het toepassen en welke neveneffecten ik heb geschreven in Skype tigraa32

Ik werk al 46 jaar in de geneeskunde. Ik gebruik en gebruik vaak ASD. Ik denk dat het tijd is om het medicijn te herkennen en de productie te starten, niet alleen in de diergeneeskunde. Het is heel erg dat zijn eigen haim, maar duur maar buitenlandse geïmporteerd.

Raisa Nikolaevna. vertel me dat je in ieder geval helpen als we ASD 2fraktsiya, we verwijderd van een hersentumor, de G4 glioblastoma hulp in ons geval, hebben we nu een hersenoedeem, hulp smeken, de broer van 49 jaar, anti-behandeling heeft plaatsgevonden, noch hoe we niet kunt verwijderen, voordat de stralen en scheikunde niet bereiken

Hoe is je behandeling?

Geachte Raisa, Het feit dat artsen en apothekers kunnen worden overgelaten zonder raboty.Zabolel neef, een apotheek duw siropen en suikerhoudende pillen op 2600, weigerde en vroeg me om ons huis te verkopen Pertussinum 30 (dertig) roebel, hoeveel haat hij in de ogen zagen vracha.Vdogonku vertelde me dat nauwelijks pomozhet.Plemyash gezogen bubble voor vier recepties en hoesten.

asd2 eerste dag dat ik drinken in de ochtend was het niet de voorwaarde te verwijderen, 's avonds een half uur na inname van de drug werden handen schudden, duizelig, pulsirovt hoofd (het was verschrikkelijk). Is dit normaal? of is mijn drug intolerant? dronk vijf druppels. bedankt

Morning begon behandeling met 20 druppels in 23 uur. We hadden een sterke duizeligheid, braken, dacht paddestoel vergiftiging, is er geen reden voor de ASD, wat er gebeurd is weet ik niet wat sommige mogelijke verwatering klonters?

Heb je water gedronken nadat je het hebt ingenomen? Water, je moet veel drinken! 2-3 l per dag. ASD verdikt het bloed, hier heb je duizeligheid!

jammer van twee druppels, in mijn hoofd als bliksem, is het een bijbaantje of wat?

Ik accepteer de ASD factie 2 al anderhalve maand en niet de druk niet overgeslagen,

Moeder-metastasen van de longen en lever, kun jij de fractie van ADS drinken, ze is 70 jaar oud

Kan ik een ASD 2-apparaat gebruiken voor stadium 2-lymfoom?

Ik heb de SDA in de Sovjettijd leren kennen. Er was erysipelas aan de vinger, er was een behandelingskuur voorgeschreven, het hielp niet, het werd alleen maar erger. Een collega gaf de ASS, die voor de helft is verdund met gesteriliseerde plantaardige olie en die gedurende een half uur samenperst. Genoeg twee keer. Daarna kocht ik het zelf en nog eens 2 mensen hielpen haar haar gezicht te genezen. Regelmatig een half jaar lang drinken. In de winter kreeg het hele kantoor griep, maar in ieder geval henna!

Mensen komen naar je zintuigen !! Dit is vergif. En dat helpt iemand, kan dodelijk voor je zijn, lees niet alles wat ze schrijven en zeggen, raadpleeg een dokter, ik heb S.D., stel je voor dat ik meer ging drinken en vergif !! Dus met andere mensen die ooit iemand hebben geholpen, betekent dit niet dat alles zal helpen !! Dan zouden de kinderen en we niet lang ziek geweest zijn en gezond zijn, dit apparaat wordt verkocht in veterinaire ziekenhuizen, erg goedkoop, en we worden ziek en sterven! ((Pas op! Gezondheid voor jou !!

Veel mensen zijn hiervan hersteld, zoals je het gif noemt, en leven nog lang en gelukkig, inclusief ik. Je bent zo ijdel.

Waarom schrijven dat de ASD vergif is, is onzin, denk logisch na of het wordt gebruikt voor de behandeling van hyperocyanuses, dan is het geen vergif, en in medische preparaten zijn er extracten van dierlijke organen, het kan niet iedereen helpen, evenals medicijnen en chemotherapie, maar schade doet niet oorzaken, en kijk naar de contra-indicaties van honingpreparaten, en het helpt iemand de AST, je moet het proberen, en weiger de traditionele behandeling. Allemaal gezondheid.

Insuline wordt ook gemaakt van een extract van de klieren van varkens of runderen.

Nou, je weet niet waarom

Nou, je weet niet waarom te schrijven!

Behandelde de hond van, ik herinner me niet wat wordt genoemd,) in het algemeen, de huid op de rug is ontstoken, natte lymfe steekt uit, ze kamt, stinkt, geleid naar de dierenarts. Hij benoemde de ASS, is alleen benoemd door een huisdier, geen kamer)) geur. Teruggesmeerd, had zelfs geen tijd om op te merken hoe snel genezen.

Ik drink 3 maanden (6 DAGEN, DOSK - UIT)
Een lading energie voor de hele dag. Ik drink om te voorkomen.
Allemaal goede gezondheid!

you guys cho is een medicijn voor runderen, rammen, geiten, konijnen, honden en je eet het zelf)

Ze drinken het (ASS) in de dorpen omdat er geen normaal opgeleide artsen en ziekenhuizen zijn en mensen daar geen geld hebben, dus worden ze behandeld met goedkope geïmproviseerde middelen

Waar heb je het over mensen? Wat een vergif. Je bent niet geschoold. En waar doet het geld. Als je leest over de oorsprong van het medicijn en waarom het niet in een aantal medicijnen voorkomt, maar ook als de logica voor jou werkt, dan zul je het begrijpen. Moet gewoon geloven. Iedereen heeft gedurende de week een ander effect op iedereen en iedereen moet maandenlang worden behandeld voor dezelfde ziekte. Het lichaam is immers individueel. Daar schreef een vrouw dat haar man 21 dagen lang van psoriasis drinkt en de huid schoon is, maar ze begon op 28 juli tot op de dag van vandaag en alles gaat gewoon langzamer dan de zijne. En dit is geen gif, het is gemaakt van vlees- en beendermeel door vasgonki van dieren. Lees gewoon en er is een kanaal op YouTube, dit is de dochter van de uitvinder Olga Dorogov. Ze ging verder op haar vaders kant. En niemand adverteert. Mensen delen gewoon hun ervaringen en willen anderen helpen.

Ik sta volledig achter u, deze apothekers leggen periodiek rottende informatie op, maar opgelet.

Mams levercirrose - met wie werd geconfronteerd? wat dacht je van asd2.

Ongeveer een jaar geleden leed hij met een misdadiger aan zijn vinger, probeerde hij allerlei zalven, regelmatig vasten, maar niet lang... niets hielp, en begon ASD 2-misdadiger in slechts twee weken achter te laten.

Begonnen met het nemen van asd2, waren er vele redenen. De eerste en belangrijkste gynaecologie, schendingen voor een lange tijd, myoma en cyste. Twee maanden was er geen maandelijkse, besloten op asd. Hij dronk drie dagen lang en begon menstruerend, maar zeer overvloedig, dronk hij gedurende vijf dagen zoals het zou moeten zijn, maar het bloeden hield niet op, maar intensiveerde, leed vijf dagen totdat hij het bewustzijn verloor en naar het ziekenhuis ging om te schrapen. Nu weet ik niet of ik weer moet nemen of niet de moeite waard is. Wie had het dan? Antwoord alsjeblieft.

Hoop, misschien ben je verkeerd begonnen met asd2 drinken, moet je beginnen met 5 druppels en elke dag een druppel toevoegen, kijk naar je welzijn, 35 druppels zijn genoeg voor iemand en 80 is normaal voor iemand. Probeer te beginnen met 5 druppels. Getest op sb

Mijn man (44 jaar) heeft nierkanker met botmetastasen, die ze een jaar geleden bij toeval ontdekten. Graad 4, onbruikbaar. Kan iemand iets zeggen of tegenkomen?
Begonnen om een ​​spaarzame dosering te nemen, een week in beslag nemen. Daarvoor was er straling, kerosine met een noot, kruiden, zilver, Bondronat.
Desondanks geloven we dat we eruit zullen komen. Het belangrijkste is geloof en houding, optimisme.

Hallo Irina! Je hebt ASD2 geholpen. Mijn zus is ziek, ze heeft darmkanker en na de vijfde chemie werd ze ziek.

Er was cirrose van de lever, de lever is volledig hersteld, maar niet de ASS. Ik zal antwoorden - Skype: tatyana.chernova58

Skype is dat helaas niet, misschien laat u de e-mail vallen?

Vertel het me alsjeblieft per e-mail. Verlaagt het effect van contricept asd2. Ik drink asd2 voor de preventie van 5kap 5 dagen, 3D-dagrust.

Hallo, ik ben 32 jaar oud en de ziekte is mijn bronchiale astma, de sterkste voedselallergieën, allergieën voor het epitheel van de kat en nog steeds onbegrijpelijke (zelfs voor artsen) allergische reactie op... snot, niezen, huiduitslag en jeuk, beginnend om 3-4 uur 's ochtends.... Ze worstelde drie jaar, was in ziekenhuizen, maar de artsen konden niets adviseren, behalve hormonale medicijnen, dieet en inhalator, de ziekte nam een ​​pauze voor zwangerschap en borstvoeding (tot een jaar), en toen trad de meest gecompliceerde verslechtering op. Constant prednison en een aantal andere geneesmiddelen drinken in 32 is angstaanjagender dan de ASD-fractie 2.
Het medicijn ontdekte bij toeval, mijn vrienden adviseerden mijn vader (hij heeft prostaatkanker, zijn gezondheid is ook verbeterd) en ik besloot het te proberen... Ik heb 5-3 's morgens en' s avonds op een lege maag gedronken gedurende 30-40 minuten in 3 maanden. voor de maaltijd typ ik een spuit (elk heeft zijn eigen individuele dosis - 80-120 druppels, 2-3 afdelingen op een spuit zijn er twee) en drink een klein slokje compote.Ik ben vergeten wat een streng dieet is, ik krijg geen inhalator.Tijdens de pauzes drink ik nog steeds antihistaminica, maar 1 tbl een dag en zelfs de aanwezigheid van een kat veroorzaakt geen snot. Over het algemeen is de gezondheidstoestand verbeterd, zijn de pijnen verdwenen tijdens de menstruatie en de cyclus is toegenomen (voor vrouwen), de immuniteit is toegenomen, er is geen slaperigheid en hoofdpijn wanneer het weer verandert, zelden martelen ze nu. Ik kan niet beoordelen wat er zal gebeuren, maar... ik hoop heel erg op herstel. En mijn mening, probeer het eens. De schade van veel medicijnen is veel erger en is ons ook onbekend. En hier is het resultaat... Ik ben de ontwikkelaars en de maker van het medicijn zeer dankbaar.

Maria, je zult zien, je zult herstellen. Ik genas mijn rug en onvruchtbaarheid met de hulp van ASD-2. Het belangrijkste is om te geloven.Luister niet naar artsen.En dan vind je een linker hiel hernia.Je gaat naar de apotheek, omdat er alleen nullen voor je ogen zijn. en al. Ik wens u gezondheid en vader.

De zaag zag geen speciaal effect, maar wat de immunostimulator vandaag zag, zal ik opnieuw beginnen. Ik weet niet of het helpt of niet

HARTELIJK DANK VOOR JE VOORBEREIDING. DE PROBLEMEN WAREN ONMIDDELLIJK GEDAAN NA DAT IK HUN ANUS MET EEN GEWANDIGE TAMPON IN ASD -2 HEEFT GEOLIED. TOTAAL TOT TWEE KEER VOOR ME TWEEMAAL HEMELOZE WERKING

Gedurende 2 jaar werd ik regelmatig gekweld door darmparasieten, dure medicijnen gekocht, bestraling ondergaan en nog veel meer - het hielp niet. Het kwam op het punt dat hij door de parasieten in het ziekenhuis werd opgenomen met de diagnose pancronecrose. En zij vertelden me per ongeluk over ASD-2. Aanvankelijk was ik sceptisch, maar ik begon 's morgens en' s avonds 1 kubus in te nemen. De pijn ging ergens in tien dagen weg en voelde dat het lichaam werd gereinigd door het aantal benaderingen van de stoel. Duurde 5 in 2 - een maand. Nu 3 jaar geen parasieten, geen pijn. Nu weet ik dat het van de interne infectie en parasieten de beste en goedkoopste middelen is. Er is een voordeel.

specificeer 5 tot en met 3 is hoe? Bedankt

5 dagen drinken, 3 dagen rusten

Kunnen hormonen door deze voorbereiding worden gecorrigeerd? en overgewicht, struma-schildklier?

spataderen

Waarom niet het juiste medicijn verkopen in apotheken. Paardenkracht is ook van een dierenartsapotheek. Toegepast maart-juni-2016, genezen radiculitis, de rug doet helemaal geen pijn, zoals het vroeger was. Natuurlijk, na zware gewichten doet het pijn zelfs bij een gezond persoon. Vergeleken met zowel de aarde als de lucht was het vroeger onvruchtbaar als gevolg van onbehandelde prostatitis. Ik ben 45, mijn vrouw is 42. In december 2016 heeft mijn vrouw een commissie in de kliniek aangenomen, de gynaecoloog heeft 6 weken zwangerschap gehad, kwam thuis in schoenenoveralls en was verrast. Tot zover de ASD-2. Ja, hier is er nog een, nadat het leger de schimmel op de rechtervoet niet had kunnen verwijderen, waarschijnlijk mikoseptina besmeurd met een ton. Ik kocht ook ASD-3 in een dierenartsapotheek, besmeerde het voor drie dagen, uiteindelijk was er geen schimmel en huid zoals die van een baby. Mijn vrouw lacht - op haar kale hoofd groeide ze op na de factie, hoewel ik haar niet wreef, zoals in de instructies stond geschreven. Ik vertelde de dokter wat ik mijn rug genas, ik geloofde het niet en zei dat ik mijn gif niet hoefde vergiftigen. terug, dronk 1 kubus voor 5 dagen, 3 dagen pauze voor twee maanden op rij, dan voor een halve kubieke meter.Nu drink ik alleen in de ochtend op de dobbelsteen, ook 5 dagen in 3 voor een maand, dan heb ik een rustperiode van een maand.Ik moet me voorbereiden op een vreugdevolle gebeurtenis.Toen ik van mijn vrouw leerde alhoewel een man, maar barstte in tranen uit, hoeveel jaren wachtte hij, ik raad iedereen dit wondermiddel aan. Luister niet naar dokters, dit is geen gif Natuurlijk begrijp ik dat als apotheken ASD-2 beginnen te verkopen, de planken dan bevrijd zullen zijn van heel veel medicijnen, ten eerste van verkoudheid en voor de gezondheid van mannen en vrouwen. Je zult geen Viagra nodig hebben, mannen, je vrouw zal otbryvatsya zijn Denk niet dat deze adverteerder schrijft, ik ben een eenvoudige harde werker van het platteland.

Twee jaar geleden vond ze een milde ruggengraat (mycosporia) op het hoofd van haar zoon, werd gedurende drie maanden behandeld met lamisil en terbinofine voor tabletten en zalven, een heleboel geld uitgegeven, niets geholpen, wanhoop aangevallen. Met een bekende dierenarts, adviseerde hij ASD-3. Het medicijn kostte een cent en hielp de eerste keer. Na de eerste dag van gebruik begon groene pus uit het aangetaste oppervlak te komen en na 5 dagen werd het oppervlak bedekt met een gezonde huid en de glans verdween bij een Voodoo-lamp. Een week na het einde van de behandeling werd schrapen gepasseerd, het resultaat is negatief. Na drie maanden groeide het haar volledig over het getroffen gebied. Het is jammer dat niemand me dit medicijn meteen heeft verteld, zoveel zenuwen, tijd en geld zouden zijn bespaard.

De ASD 2, Armavir, nam in september van dat jaar 10-15 dagen (na de 5e dag, een pauze van 5 dagen) met een dosering van 0,5 ml 2 maal per dag 30 minuten vóór een maaltijd om elke dag een half glas water te nemen met 0,1 ml. Tijdens de winter kreeg actief roken geen enkele verkoudheid. En in het algemeen, voor het eerst in zes maanden, geen ziekte.
Een blauwe plek - na de eerste innames kun je je een paar minuten duizelig voelen, de ontlasting kan de karakteristieke geur van het medicijn bevatten en heeft niets meer op zichzelf gevonden.
Ik geloof niet echt in de behandeling van oncologische ziektes, maar dit is een zeer slechte en immunostimulant.
Als je bang bent om het te gebruiken als een slecht dieet - ik kan citrosept aanbevelen - het effect op het lichaam is ongeveer hetzelfde, het verschil zit alleen in de prijs (elke 5)

Ik heb een obstructie van de c2x-pijpen van de oldon hielp me te vertellen

Goede dag!
Laten we logisch denken, dit medicijn wordt effectief gebruikt in de diergeneeskunde voor de behandeling van ziekten van vee en pluimvee die we consumeren voor voedsel. Als dit eigenlijk vergif is, zelfs niet het meest, sorry, zal de krober-toezichthouder dergelijk vlees niet missen. Tegenwoordig is er nog nooit informatie geweest over het blokkeren van vleesproducten die ASD bevatten.
Ook, als het een medicijn voor dieren is, waarom een ​​persoon, waar er veel fundamenteel gebruikelijk is (in tegenstelling tot planten), is vergif.
Laat minstens één conclusie zien dat het vergif is ??
Aan de andere kant drinkt niemand hem bierpullen, en in kleine doses heeft hij geen slangengif..
Allemaal goede en goede gezondheid!

Welkom! Mijn moeder heeft botkanker stadium 4 met metostasis. Is er iemand die van deze infectie af is? Zal deze drug helpen?

Ik heb een oncologische aandoening van de botten.. Ik zeg niet graag een woord van drie letters. Ik werd ziek van 2007, op de borst, een operatie, ik dronk soms de SDA 2, maar af en toe geloofde ik het niet. Hoewel ik het HLS-tijdschrift las, waar zulke mensen dat schreven Het helpt nu. Maar nu, toen ik 6 kuren met chemotherapie doormaakte, waarna ik niet wist hoe ik het overleefde, ging ik naar het bot, met een compressiefractuur in de lumbale sectie. Slimme medische arts, professor Teplyakov Valery Vyacheslavovich redde een enorme rolstoel Dankzij hem zegene God hem en andere artsen die mij hebben geholpen. Zafiks Irina-ruggengraat, ik heb opnieuw chemotherapie ondergaan en tegelijkertijd bijna ASD toegepast, waardoor ik begon te vertrekken, tijdens een vervolgonderzoek Mijn zelfgevoel verbeterde, nou, ik stopte het opnieuw te drinken Toen werd het erger, ik vergat ASD Dat was een verbetering. kostbare Tayverb-tabletten van 140 duizend voor een maand, en Herceptin, niets hielp. Ik hoopte sterk op hen, maar uiteindelijk kreeg ik het tegenovergestelde. Het hielp niet, maar alleen de laesies namen toe en verschenen op andere plaatsen, en de femurhals was gebroken en het bot was vernietigd En toen keek ik door mijn en enquêtes, en opnieuw begonnen op ASS 2, de chemie geweigerd.. Na een half jaar stopte mijn proces.Ik gebruikte ook tegelijkertijd tincturen, kocht in een klooster-sanatorium en dronk (stinkende gouwe tincturen, oncologische verzameling, zwarte walnoot, drieklank, vader George collectie Als gevolg daarvan, ik leef een jaar zonder chemie, vanwege dit alles, zonder wilde pijn, beweeg ik, natuurlijk, met een stok, maar niet in een rolstoel. Met mijn diagnose, mensen of liggen of in een rolstoel. Maar het is noodzakelijk om het constant te gebruiken, waardoor slechts één dag pauze, niet meer tot verbetering. Mijn vriend besloot te maken 10 dagen rust, haar lever had foci, vertrokken, en gedurende de pauze van 10 dagen was alles weer terug. Je moet constant aan jezelf werken. Zoals de professor, MD Yarereko Kassinia Valentinovna, arts phytotherapeutist, schreef: God schiep de natuur, gebruik het. Dus gebruik krachtiger en herhaal onze fouten niet, leer van vreemden, zag aan het begin van de kubusvloer, vervolgens toegevoegd en gestopt met 2 dobbelstenen, ik beschreef dit in een korte vorm, zonder in details te treden. Het werkt allemaal echt, luister niet naar anderen die tegen ASD.Da is, natuurlijk, als we echt CT zijn Ik herinnerde me te laat, waar een paar dagen bleven, toen was het te laat om Borjomi te drinken!

Ljoedmila, hallo, als er een mogelijkheid is, dan wil ik een paar punten verduidelijken over de ontvangst van de remedie, mijn man chondrosarcoom, de behandeling is afwijzing overal.

Ik ken de mensen die de breuk namen in de anecologie, en het helpt, begon ze

Schrijf reviews die ASD2 hebben gebruikt voor longkanker? Fase 3

Kamelenmelk en urine genezen leverkanker, cirrose en andere ziekten in Egypte, de stad Al Dabba heeft er veel van geneest. instagram vind verblyudmoloko daar en beoordelingen gewoon

Ik heb een diagnose van SLE, besmeurde ASS-vlekken en nam die mee naar binnen, alle vlekken gingen binnen een paar dagen weg en daarvoor hielp niets!

Ik woon in Sint-Petersburg, het klimaat is vreselijk, respectievelijk, loopneus voor vele jaren, sinusitis, een gevolg van poliepen en verlies van geur gedurende vele jaren. Twee operaties om poliepen te verwijderen, laatst vorig jaar bij een zeer beroemde professor aan de militaire medische academie, werden eind april geopereerd en alles kwam terug in juni. Ik leerde onlangs over ASD-2, vanaf het nieuwe jaar heb ik het toegevoegd aan zeewater en mijn neus gespoeld, het werd al gemakkelijker. Vanaf 9 maart 2017 begon ik te drinken, 1 kubus verdunde van een spuit met water en weggespoeld. Vandaag, 14 april, geen verkoudheid, geen allergieën, alle allergische irritaties op de huid zijn verdwenen. ASD werkt echt. Het moet duidelijk zijn dat diegenen die wanhopig zijn om medicijnen als ik te genezen, de SDA gaan gebruiken. Vooral wanneer de artsen je vertellen dat allergieën niet worden behandeld. Het belangrijkste is dat het reukvermogen is teruggekeerd. Ik zou graag zoveel mogelijk patiënten willen die mijn bericht lezen. Gezondheid voor jou.

Olga, jouw mening heeft veel besloten en alles op zijn plek gezet! In december onderging mijn man ook een operatie aan de BMA om poliepen te verwijderen. Ik betaalde veel geld voor de daaropvolgende behandeling, cadeaus, enveloppen, alles zoals gewoonlijk. Het resultaat is een terugval in maart, al samen met een wilde allergie voor ALLES ((artsen kunnen niet bepalen wat.) De chirurg trok nieuwe poliepen uit onder lokale anesthesie, er is bijna geen effect.
Vandaag, in een gesprek met een collega, herinnerde ik me asd-2, dit medicijn was dronken door mijn moeder, ze had baarmoederhalskanker, maar toen was het erg laat om te hopen op asd-2. Alleen vandaag, in onze sneeuw en regen in St. Petersburg, rende ik naar de vetapteka. Ze wist dat haar man zou twijfelen, dus las ze de recensies. Ik heb de jouwe gezien en naar hem gestuurd. Nu zullen vragen niet van hem uitgaan. Bedankt!

De oorzaak van alle ziektes is verzuring van het lichaam en de SDA is alkalisch, dus de fractie helpt iedereen, alleen de dosering is individueel, de enige contra-indicatie is de laatste fase van onco.

Hallo, als je echt ziek van me wordt door de dokter..... we hebben geen normale artsen die genezen zijn en ze nemen geen geld... dus ik had een operatie in mijn been die een zenuw trof... mijn kind was bijna gedood door een ongeboren ik ben niet tegen artsen... artsen de echte moordenaars...... ze weten niet hoe te genezen. Een vriend vertelde me dat ze naar een dokter kwam, ze luisterde, toen ging ze naar internet en schreef iets wat ze niet wilde voor extra-parttime prijzen. Niets op het einde hielp en asd-2 is een uitstekende tool.......... mensen vertrouwen geen doktoren of alleen doktoren die hun spullen kennen, ik ben het ermee eens dat er maar heel weinig zijn....... alle gezondheid

Hallo allemaal Ik wil mijn indrukken over ASD-2 delen, dus ik kreeg de diagnose van een ovariumcyste (10 cm), ze zeiden dringend voor een operatie, ze schreven een verwijzing voor ziekenhuisopname, maar ik ging niet naar het ziekenhuis, maar ging met verlof, het Republikeinse ziekenhuis deed een onderzoek, Uzi Alles werd bevestigd, het duurde 2 maanden en ik hoorde standaard over de ASS, terwijl de zaag 12 kg verloor, iedereen bang was op het werk, gedwongen werd om tests te ondergaan voor een tumormarker, het resultaat negatief was, en na drie maanden ASS te hebben gebruikt, ging ze naar de gynaecoloog voor een afspraak en haar diagnose camping", vroeg hij dat ik nam, heb ik niets te zeggen. Nu drinkt mijn man ook met mij. Ik ben 47 jaar oud, mijn man is 60

Gulnar apai salemetsiz be kalai ishkeniz niz scheme and kalay kandai tamshymen molsherimen jasadyynz sol zoninde sytsben kalay baylanska shygu bolia bolady

Mijn man heeft type 2 diabetes, geneest heel lang alles, op de voet waren 3 vingers zonder huid, de huid zwol op en de man, niet wetende dat hij voorzichtig moest zijn / het was voor de eerste keer /, gevild... en daar... gewoon een open wond kleuren, wenen... (((ik wist wat er daarna zou kunnen gebeuren, was geschokt... Maar sinds ik op het internet op honingsites woon)), zei dat hij de staart vasthield met een pistool! Ik kocht ASD-3/1: 1 met olie / en smeerde 's ochtends en' s avonds smerig in met haar vingers zodat infectie niet zou optreden. 's Avonds gedurende 2 minuten in de oplossing met kaliumpermanganaat en vervolgens de ASD-3. sfotkala voor en na. Ik maak me, eerlijk gezegd, heel erg ongerust... wie is er in het onderwerp en weet wat een diabetische voet is - / God verhoede iedereen! / - zal het begrijpen.. Versmeerd met waanzin... 10 dagen! Er was een resultaat. Ik heb gewoon ASD3 gedrenkt, de sokken en sokken van mijn man gedrenkt Ja, er is een geur, maar wat is het vergeleken met een gezond been Het is gewoon een redding Ik wil ASD2 voor mezelf proberen, er is iets voor mij) Ik ben binnen drie maanden klaar))) conclusies...

en meer. Ik wil degenen die veelzijdige korstmos / schilferige vlekken hebben op het lichaam / borst delen, rug, nek / jaren 6 niet hebben geholpen... gewend... een theelepel 3% peroxide op een lege maag op een glas water dronken / niet onmiddellijk, maar geleidelijk, met een druppel en een theelepeltje bereikt / en dan kun je na 30 minuten eten. Alleen op deze manier. Zaag voor een lange tijd, misschien 3-5 maanden, ik weet het niet meer. En dan vraagt ​​de echtgenoot: "en waar zijn uw vlekken?" "En ik kijk naar mezelf en geloof mijn ogen niet))) Er is geen vlek.
De hele borst, rug, buik... alles zat al jaren in deze rotzooi. Bedankt Neumyvakinu.

Drink geen ASS, omdat het medicijn duurder is en het medicijn niet geneest, maar kreupelen (we weten het allemaal), en bij het nemen van de ASD-2 fractie kun je leven en leven, en het is onrendabel voor artsen! Dat is de hele slag. Persoonlijk drink ik voor kanker. Levend en wat je wilt!

Niet de SDA dronken, maar nu begonnen, niets met een geur; Niet ruiken. Het werd walgelijk, niet levend of dood. Dag Ik kan verslapen, hoofdpijn hebben en voelen. De diagnose is ook niet duidelijk, was een microstak. Ik overhandig analyses, ik zal het resultaat delen!

Ik drink ongeveer een jaar voor profylaxe - ik heb onlangs besloten om te controleren met instrumenten - 2 druppels per 100 g water pH werd 9.7 ovp +100 voordat dit water een ph-6 ovp -370 had bijna als ideaal levend water.

Voor alle Salam ben ik Dima uit Oezbekistan, de stad van Samarkand. Ik dronk maar, ik merkte niet direct op wat een goed soort opgewektheid of een golf van kracht. Maar omdat ze schrijven dat schoonmaken aan de hand is, betekent dit dat oraganichm schoon is. Alle gezondheidsvrienden.

Voor alle Salam ben ik Dima uit Oezbekistan, de stad van Samarkand. Ik dronk maar, ik merkte niet direct op wat een goed soort opgewektheid of een golf van kracht. Maar omdat ze schrijven dat schoonmaken aan de hand is, betekent dit dat oraganichm schoon is. Alle gezondheidsvrienden.

Wie is er behandeld voor bloedkanker? Deel hoe je ASD-2 moet drinken... Benoemde chemie en bestraling (zoals iedereen op rij heeft benoemd), maar ik geloof ze niet en ik wil de factie proberen... Als iemand het weet, deel het dan alsjeblieft...

vertel me hoe het helpt met toxische encefalopathie

Vandaag zal ik beginnen te drinken, volgens de resultaten zal ik mijn doel bereiken

Ik heb besloten om jouw, voor en nee, over de SDA om mijn wijze gedachten te presenteren. Ik zeg meteen dat ik niemand raad, want niemand heeft het mij gevraagd. en ikzelf accepteerde het niet, maar ik kan in detail de situatie beschrijven toen mijn familielid het opnam. Dus... vele jaren geleden kreeg mijn peettante (ze leefde in het dorp) een vreselijk ongeluk: ze draaide met haar man een motorfiets om in een diepe diepe greppel. Ze brachten een hygiënische helikopter naar Omsk, de wervelkolom was beschadigd, een half jaar lang lag de kap bijna op een kale plank, ze brachten naar huis, er waren doorligwonden dat je je vingers tussen de ribben en botten op je knieën kon steken en wat zou een behandeling in een vervallen dorp kunnen zijn? En haar dochter (zus van mijn zus) bracht dit medicijn op iemands advies en begon haar te geven. Ze vertelde me over de geur. dat de stank zo was dat ze de deuren van de hut openden. De decubitus die ze genas, alles was vertraagd, maar hoogstwaarschijnlijk ging de complicatie, omdat In het lichaam veranderde alles.Ze stopte met eten.Ze werd dun, herkende niemand, hing haar handen op haar stok boven het bed en bleef roerloos hangen, als een geest.Haar ogen waren gek, zezelf was bleek, als zure room! Ik bleef daar overnachten voor de nacht, dus de hele nacht kon ik mijn ogen niet sluiten in die kamer. Ik kijk naar haar bed - nou, de echte dode man liegt. Grootmoeder zij al, sterfelijk, genaaid. Ik ging toen naar het werk in de stad en toen ik een jaar later aankwam. mijn moeder zegt dat we naar Tone gaan. Ik reed en ik dacht dat ik naar binnen zou komen om me te ontmoeten, hoewel een overlevende, maar die vreselijke, dode man, die in mijn geheugen stond. "Wat was mijn verbazing toen ik de kamer van de hut binnenkwam Ze zit rooskleurig, wangen - je kunt het vanaf de achterkant zien!, haar haar is gekleurd... Ik weet niet of ik dit aan een medicijn moet toeschrijven of niet, maar ze leefde 25 jaar lang in haar juiste geest en geheugen. Ze stond niet op van het bed, maar ze zat, mensentapijten met een badstof knoop aan het breien. Wat mijn mening betreft, kan ik alleen maar zeggen dat je het waarschijnlijk niet van urticaria moet gebruiken, en als het naar kerosine ruikt, dan zijn waarschijnlijk alle middelen goed. vergif, dan kunnen we ons de woorden herinneren waarmee alle artsen het eens zijn. Als het medicijn geneest, dan is het al vergif en als het geen vergif is, geneest het niet. Mensen nemen zo'n remedie, wanneer artsen al opgeven en wanneer er geen andere uitweg is. Met betrekking tot iemands advies, zou ik de woorden van St. Anthony de Grote willen herinneren. Maar als iemand je achtervolgt om advies te vragen, ren dan weg bij hem, maar als hij je wel inhaalt en om advies vraagt, pas dan zal je adviseren. Alle gezondheid en wijsheid! Hij die oren heeft, laat hem horen!

Hallo, ik ben 41. Ik begon de eerste vijf dagen te gaan drinken, ik bedoel dat ze niet vals spelen over de geur, de stank was beton, ik begin er beetje bij beetje aan te wennen, voor het leven heb ik nu heel veel pijn. Ik ga meestal de hele winter door met snot en de resterende negen maanden ook.De hele weg is op antibiotica.Door mijn manier draait mijn hoofd een beetje.Ik blijf opschrijven hoe en wat er gebeurt.Ik behandel voor een beoordeling.

Vertel me, iemand heeft colitis genezen, ik heb sigmoiditis, er was een sterke verergering, ik huilde 7 maanden, bedankt