ASD-acne: hoe effectief het is en hoe het toe te passen

Ontsteking

Is het gebruik van acne-anti-acne een effectieve manier om ze te bestrijden? Dit is alleen mogelijk met de juiste toepassing. Deze tool heeft een regenererend effect op de huid, maar alleen als het in een bepaalde hoeveelheid wordt ingenomen. U moet zorgvuldig controleren of er sprake is van een overdosis.

Hoe toe te passen voor Acne ADS

ASD, een antiseptische stimulator van Dorogov, heeft een stimulerend effect op de huid, bevordert de regeneratie en is ook een zeer goed ontsmettingsmiddel. Bij intern gebruik is dit medicijn in staat om het endocriene systeem te normaliseren en daardoor de activiteit van de talgklieren van de huid te verminderen, waardoor het aantal acne zal verminderen. Een vergelijkbaar effect wordt waargenomen bij het gebruik van echinacea voor acne. We moeten echter niet vergeten dat u alleen de ASD van fractie 2 binnen kunt halen, omdat fractie 3 uitsluitend voor extern gebruik is bedoeld. Je moet niet te veel de laag van dit hulpmiddel op de huid zetten, want het is erg actief. Dit medicijn normaliseert de bloedtoevoer en uitstroom van lymfeklieren, desinfecteert de huid, wat zal bijdragen aan de snelle verwijdering van ontstekingen. Door in de diepere lagen van de huid te komen, verhoogt het bovendien de hoeveelheid gesynthetiseerde collageenvezels. Dit zal helpen de huid te herstellen die door een groot aantal acne is beschadigd. Neem het medicijn binnen kan een schending zijn van de endocriene functie van het lichaam. Elke verandering in hormonale niveaus draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van acne, en de ASD 2 helpt het te stabiliseren. Maar wanneer u het neemt, moet u de dosering strikt naleven, wat niet kan worden gezegd over kiwi's door acne.

Mogelijke bijwerkingen en contra-indicaties

Toepassen van ASD voor acne is behoorlijk productief en bovendien is het veilig genoeg. Er zijn geen ernstige bijwerkingen voor geïdentificeerd, maar voor sommige mensen kunnen ze nog steeds voorkomen. Dit is uitsluitend te wijten aan individuele intolerantie. De belangrijkste symptomen van een allergie voor ASS 2 zijn misselijkheid en zich onwel voelen. ASD 3 kan brandende, schilferende huid veroorzaken, maar is over het algemeen onschadelijk. Intern gebruik is onverenigbaar met het gebruik van alcoholische dranken. Het belangrijkste nadeel van dit medicijn, dat mensen ervan weerhoudt, is de onaangename geur. Hij is zo sterk dat sommige mensen het gewoon niet kunnen verdragen. Maar dit kan worden getolereerd, omdat het effect ervan al snel merkbaar zal zijn.

Het is mogelijk om ASS toe te passen bij een groot aantal ziekten. Tegen acne zal het het meest effectief zijn in combinatie met sommige andere huidverzorgingsproducten die het effect ervan zullen verbeteren.

Review: Het medicijn ASD - fractie 2 - heeft me geholpen

Na de geboorte van mijn eerste kind werd een ovariumcyste gevonden. Ze stelden een behandeling voor die niet hielp, een tweede behandeling voorschreven, maar ik besloot om de behandeling met het medicijn ASD-2 te ondergaan, ik nam het binnen een maand in, deed 10 dagen lang douchen, de echografie toonde aan dat er geen cysten waren. Sindsdien gebruik ik dit medicijn regelmatig om het immuunsysteem te versterken.

Het helpt ook bij huidziekten, acne en acne. Ik voeg een paar druppels van het medicijn toe aan de gezichtscrème en gebruik deze crème 2 3 keer per week.

En onlangs heb ik een olie gemaakt met de toevoeging van ASD-2 en regelmatig maskers op het gezicht gemaakt, de huid wordt glad, elastisch zoals dat van een kind. Het helpt ook om haaruitval te voorkomen, hoewel het nodig is om een ​​masker te maken met de toevoeging van een ASS wanneer je 's nachts alleen bent, zodat je niemand bang maakt met de geur))) En hij heeft me ook geholpen de dunne te verwijderen. Hier is een wondermiddel)))

Antiseptische Dorogova Armavir biofactory ASD 2F - beoordeling

medicijn voor alle ziekten

ASD fractie 2 wordt verkocht in dierenwinkels, kost 170 p.

Dit medicijn werd ontwikkeld door Sovjetwetenschappers op bevel van Stalin, als een remedie voor alle ziekten.Toen ontdekt werd dat hij werkelijk alles genas, zelfs kanker! Stalin beval de productie te beknotten, de wetenschapper gevangengezet en stierf later op een mysterieuze manier.

Fractie 1, die echt een remedie voor alle ziekten was, werd samen met het recept vernietigd, het is nergens te vinden.

Fractie 2 voor intern gebruik was in staat om de dochter van een wetenschapper uit de aantekeningen van zijn vader te herstellen. Het geneesmiddel wordt geproduceerd als een behandeling voor dieren, omdat Als de staat als mens wordt vrijgelaten, zal de staat enorme verliezen lijden, omdat ziekten en drugs een bron van inkomsten zijn, en gezonde mensen, inclusief gepensioneerden, een last op de staatsbegroting en een pensioenfonds hebben. Het is niet rendabel voor mensen om gezond te zijn. Hij sprak openlijk, ik heb niet alles uit mijn hoofd gehaald, het verhaal is echt, lees op internet, ik vertel de essentie gewoon opnieuw.

Ook is er een Fractie 3 voor extern gebruik, de prijs is ongeveer 70 p.

Van spruwbehoefte ASD fractie 2!

Het is noodzakelijk om een ​​2% -oplossing te bereiden, het product met water en douche te verdunnen totdat de symptomen verdwijnen.

Het zal sterk twijffelen, maar verdraagzaam.Ik had een afgewerkte fles epigen intieme spray, daar loste ik ook de SDA op.De eerste keer dat ik 4 jaar geleden ondervond, hielp het me vanaf de 2e keer.Dus raad ik aan.

Toegegeven, hij ruikt PPC, lijk.

Ik probeerde ook om hun gezicht naar buiten te strekken voor de nacht tegen acne, goed tegen ontstekingen, afluistert op een vette huid.

Maar oh, hoe moeilijk is het om het 's ochtends af te wassen, het stinkt kilometers lang van het gezicht, het voelt vooral op straat. Je gaat, en van jou is het beter. Doe het in het weekend als je nergens heen hoeft te gaan.

Hoe zich te ontdoen van acne met ASS

Hallo beste supporters van de SDA en tegenstanders van de dure medicijnen, zieken en al hersteld. Ons onderwerp was ingegeven door jonge bezoekers van de site die geïnteresseerd zijn in het feit of het mogelijk is om met behulp van de ASS van acne af te komen. Om de vraag te beantwoorden, vraag jezelf, ben je klaar voor deze behandeling? Het vereist tenslotte niet alleen geduld, maar ook uithoudingsvermogen. Pijnlijk onaangename geur van het medicijn. Maar zoals ze zeggen, vereisen schoonheid en (toevoeging) gezondheid soms bepaalde offers.

Alleen door te geloven in de effectiviteit van alle mogelijke middelen, kunt u het gewenste resultaat bereiken. Door ervoor te zorgen dat de ervaring van anderen die de SDA gebruikten, echt hielp bij ziekten, moet u de behandeling starten. Dorogov's factie is voldoende getest voor 50 jaar. Zoals artsen toegeven, lafhartig rondkijkend, zodat God verbiedt om niet tegen het systeem in te gaan, is het bio-medicijn de moeite waard om het te gebruiken en ervan te herstellen.

ASD - uw juwelier-schoonheidsspecialiste bij het wegwerken van acne

Als u eerdere artikelen op onze website leest uit de geschiedenis van de oprichting van de SDA-kandidaat voor diergeneeskunde A.V. Dorogov, onthoud dan hoe de skinners en dermatologen de eersten waren die de wondermiddel aanpakten. Terwijl ze de mouwen van een medische jurk bewonderden, openbaarden ze hun emoties niet publiekelijk, zich realiserend dat dit een echte ontdekking was, maar stille... er was geen aanwijzing van boven.

Je kunt het stiksel niet verbergen voor onze mensen in de zak, de informatie lekte en de middelen voor dieren begonnen door de ingewijden te worden ingewisseld bij de veterinaire klinieken. Alles behandeld, iemand is gezond, iemand teleurgesteld. Maar dermatologen waren opgetogen. Op basis van de fractie werden voorbereidingen getroffen om ziekten van de dermis van elke ernst, waaronder acne, acne, huidontstekingen en neoplasma's, achter de schermen te genezen.

Velen konden op deze plek schrijven, ze zeiden dat ze waren afgeleid van het onderwerp. Wij verzekeren - het is het niet. De ASD-factie is nog steeds gehuld in mysterie, daarom, als iemand de behandeling opneemt, dan correct toepassen met kennis.

Hoe de huid ASD waarneemt

ASD herstelt in een bepaalde hoeveelheid de dermis. En hier is het belangrijk om op de dosering te letten, om geen schade te veroorzaken. De antiseptische stimulator stimuleert de huid, regenereert ze en desinfecteert.

Als u het medicijn ook intern inneemt, normaliseert het endocriene systeem. Dit betekent dat de activiteit van vetklieren zal afnemen en het aantal acne zal afnemen.

Vergeet niet: ASD-2 voor interne ontvangst, ASD-3 - voor buitengebruik.

Hoe u acne op de huid behandelt ASD 2 fractie

In pure vorm wordt fractie 2 niet op de huid aangebracht, alleen in de samenstelling met water! ASD3 - in verband met olie.

Behandelingsfractie ASD-2 met acne:

  • verdunnen in 20 ml water (gekookt en afgekoeld) met 1 ml van het preparaat;
  • bevochtigen in de samenstelling van het verband, gevouwen in 2 lagen;
  • hechten aan het probleemgebied met een kompres;

Ontstoken delen van de huid worden eerst door verbranding gevoeld. Na 10-15 minuten stopt de pijn. Doe de procedure vóór het weekend. De huid op de behandelingsplaatsen wordt rood.

Degenen die op deze manier zijn behandeld, wordt geadviseerd om in te ruilen na een kompres met de toevoeging van geurige gels of oliën. Als in de ochtend om te studeren of te werken, "beat" de resterende geur van parfum.

ASD-3 - olieoplossing

Smeer acne geadviseerd medicijnfractie 3 in een dosering van 1:20 met olijfolie. Het medicijn dringt diep in de huid, meer bepaald in de lagen, waardoor de hoeveelheid synthese vezels die met collageen zijn aangemaakt wordt verhoogd. Hiermee helpt het bij het herstellen van de huid die beschadigd is door acne.

De werking van het actieve medicijn tijdens de behandeling van acne, acne en acne komt tot uitdrukking in de normalisatie van de bloedtoevoer, huiddesinfectie, lymfatische drainage van de talgklieren, verwijdering van ontsteking.

De conventionele behandelingsfactie Dorogova

Bij de behandeling, zonder de oorzaak van de ziekte te kennen in de vorm van ontstoken formaties, is het noodzakelijk om, indien mogelijk (als u afstemt op het medicijn), de fractie van de SDA-2 binnen te brengen met de standaard dosering:

in 1/3 kopje gekoeld gekookt water gieten we in 10-30 druppels ASD2. Te accepteren in de ochtend en in de avond (we drinken 5 dagen, we rusten voor 3 dagen). Het verloop van de behandeling en de dosering afhankelijk van de ziekte kan variëren.

Hormonale achtergrond en acne

Zodra de endocriene functie van het lichaam verstoord is en met veranderingen in hormonale niveaus, kan acne op de huid bloeien met "rode rozen". Daarom wordt aan degenen die aan deze ziekte lijden geadviseerd om de medicijn-ASD-fractie 2 te drinken om de aandoening te stabiliseren. Receptie strikt volgens standaard dosering.

ASD-acne is een redelijk productieve en veilige remedie. Er zijn geen ernstige bijwerkingen vastgesteld. Is dat met individuele intolerantie.

Contra

  • Bij de behandeling van ASD2 kan een allergische reactie optreden - misselijkheid en zich niet lekker voelen.
  • Het gebruik van het medicijn ASD 3 (in het algemeen onschadelijk) kan voelbaar worden en de huid afbladderen.
  • Om de behandeling met een antiseptisch stimulerend middel te starten, moet u weten wat de categorische onverenigbaarheid van fracties met alcoholische dranken is. Bepaal wat duurder is.
  • Het grootste nadeel is afstotelijke geur. Sommigen hebben het niet kunnen verplaatsen. Maar geloof me, je kunt lijden en niet zo veel, als je zeker weet dat er een positief effect zal komen.

Dan zal je het magische medicijn voor acne ASD gaan adverteren voor je vriendinnen en vrienden, en voor diegenen die hun zaligheid van vele ziekten zullen vinden in een unieke natuurlijke remedie.

Vandaag heb je geleerd hoe je van acne kunt komen met behulp van SDA. Laat de informatie nuttig zijn, en het medicijn zal dienen als een echt elixer van gezondheid en jeugd. Het verhaal over hem is nog niet af.

Behandeling van demodicose, Rosy versicolor, eczeem, dermatitis, acne.

Navigatiemenu

Aangepaste koppelingen

Gebruikersinformatie

ASD - Weggenie

Berichten 1 pagina 30 van 111

Share12009-05-16 19:10:48

  • Geplaatst door: Rvenie
  • nieuweling
  • Geregistreerd: 2009-05-16
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 3
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Jongens, ik heb lang geleden (in de letterlijke zin van het woord), omdat we allemaal acne op mijn gezicht hebben, ik heb een zeer ontstoken huid, veelvuldige uitbarstingen en mijn gezicht ziet er vreselijk uit in een complex. Ik kom niet uit een arm gezin, en ik heb waarschijnlijk al alles geprobeerd, van de duurste lasers en procedures tot banale praters van het oude uitdoven. Volgens talrijke analyses zijn artsen geneigd te geloven dat ik demodecose heb en vaak een behandeling voorschrijven die de procedure gebruikt die voor hen gevaarlijk is.

Laten we meer uitgebreid nadenken, dat merkte je niet - telkens als je je tot verschillende artsen wendt, krijg je verschillende interpretaties over de oorzaak van de pijn, velen beweren dat de oorzaak van acne vaak demodecose is - teek, andere artsen geloven dat demodecose er niets mee te maken heeft.

Ik, op zijn beurt, na veel aarzelingen, heb precies het feit dat demodicose een gekunstelde zweer is. Dus laten we erover nadenken: demodicose is een teek en bijna iedereen heeft het, maar volgens artsen manifesteert niet iedereen zich. DIT IS EEN VOLLEDIGE NIET-RAST, laten we het dan doen, heeft een hond een gemeenschappelijke vink, kan het zichzelf niet manifesteren?))))

Over het algemeen gaat dit hier niet over, ik wil u adviseren over één geneesmiddel, dat ik zelf al 2 weken gebruik - dit is de ASD fractie 2 en de ASD fractie 3, u kunt er informatie over vinden in Google. Ik had veel acne op mijn voorhoofd, een onwerkelijk bedrag, en zoals alle artsen en analyses beweerden, het is een kaartje, na 2 weken van ASD 2-kompressen verdund met 1:20 water, heb ik alleen littekens op mijn voorhoofd en giet ik het zelden uit. Ik raak mijn gezicht niet aan, ik ben een beetje bang, het medicijn is erg actief, stinkt naar afschuw en verbrandt mijn gezicht, ik heb een lang kapsel en ik kan nog steeds de tekortkomingen op mijn voorhoofd verbergen, ik experimenteer ermee op mijn gezicht. Over het algemeen is dit medicijn uniek, het kreeg geen vergunning om te verspreiden, omdat het de behandeling van zweren bij mensen was, omdat het zeer effectief en zeer goedkoop was (wat natuurlijk niet gunstig is voor farmaceutische bedrijven), het medicijn wordt gebruikt in de diergeneeskunde, opnieuw voor de behandeling van dezelfde zweren. Over het algemeen kost het een cent, informatie daarover is gemakkelijk te vinden in Google, gebruik het, vertel ons welk resultaat, ik weet zeker dat het u zal helpen met 100.000.000.000.000.000.000%.

ZY het is beter om te beginnen met het gebruik van ASD - 2, in de vorm van een kompres, de werking is zeer effectief - het trekt voorwaardelijk de nidus van ontsteking met de kern en brandt (dus als waterblaren niet gealarmeerd zijn, zullen ze binnen een uur voorbijgaan), en de geur absorbeert in de huid, Je zult zelfs 4 dagen na het einde van de applicatie stinken met deze oplossing.

Share22009-05-16 19:29:22

  • Geplaatst door: Nettle
  • administrateur
  • Locatie: Oekraïne Odessa
  • Geregistreerd: 2008-08-02
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1058
  • Respect: [+ 11 / -0]
  • Positief: [+ 6 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 35 [1983-09-01]

Rvenie

En waar heb je je ogen mee behandeld?

Share32009-05-16 23:46:08

  • Geplaatst door: Настасья
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2008-10-07
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 392
  • Respect: [+ 6 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -1]

Ik begreep wat er aan de hand was.
8-10 jaar geleden behandelde mijn moeder mijn hond met deze factie, ze had problemen met een spijker.
ze stinkt verbrand haar of botten, zoiets. en lijkt het uit zoiets te halen.

Share42009-05-17 00:25:02

  • Geplaatst door: Rvenie
  • nieuweling
  • Geregistreerd: 2009-05-16
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 3
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Ogen, ik verwerk niets. Vryatli deze dure stimulator kan de ogen wassen.

Nastasya, absoluut waar, het grondbeen maakt deel uit van deze rotzooi. Ja, het stinkt vreselijk, zodat het vonisme in het huis weken verdwijnt, maar het resultaat is, hier zit ik nu weer met een kompres, doe mee. In mijn stad vond ik dit product in een veterinaire apotheek.

Z. Ik ook, Odessans..

Edited Rvenie (2009-05-17 00:25:28)

Share52009-05-17 14:08:12

  • Geplaatst door: Настасья
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2008-10-07
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 392
  • Respect: [+ 6 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -1]

de werking is zeer effectief - het trekt voorwaardelijk de bron van ontsteking met de staaf en brandt

Zou je me kunnen zeggen, alsjeblieft, heb je een sterk gezicht? roodheid? als er is, hoe snel gaat het. als je hun gezicht bestrijkt, zou het zeker minstens een maand moeten zijn om op vakantie te gooien. omdat ik me dit ding herinner. de teer rust en nerveus aan de zijlijn.

Share62009-05-17 17:05:35

  • Geplaatst door: Rvenie
  • nieuweling
  • Geregistreerd: 2009-05-16
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 3
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Nou, laten we zeggen, in eerste instantie verdunde ik niet in die verhouding, in plaats van de verhouding van 1 ml (ASD2): 20 ml (van gekookt afgekoeld water) maakte een verhouding van 1: 5, waardoor het kompres onmiddellijk verschrikkelijk begon te branden, ik dacht dat dit zo zou zijn. Uiteindelijk verbrandde ik mijn hele voorhoofd, verwijderde het kompres, de huid ging ermee weg, maar tot mijn verbazing, na 3 dagen, regenereerde de huid onmiddellijk. Nu maak ik copres 1:20 en het brandt niet veel, als er veel ontsteking is - het zal eerst branden, maar na 10 - 15 minuten zal het loslaten. Ik loop ongeveer 2 - 3 uur met een kompres, niet roodachtig sterk.

Nastasya, als je een ruwe huid hebt, kun je rustig geen vakantie nemen, je hebt geen sterk rood gezicht, wel, en vonizm - neem onmiddellijk een goede duik na het kompres, en in de ochtend ruik je de geur overvloedig met parfums))) in ieder geval ben ik niet op de universiteit gebrand))..

Ik zal later foto's plaatsen, net als het comprimeren, voor ASD-2 en voor ASD-3

Share72009-05-17 18:09:11

  • Geplaatst door: Настасья
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2008-10-07
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 392
  • Respect: [+ 6 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -1]

Ik zal later foto's plaatsen, net als het comprimeren, voor ASD-2 en voor ASD-3

zou geweldig zijn. nu terwijl ik (TTT) een lichte stilte op mijn gezicht heb. maar we moeten in gedachten houden.
laten we eens kijken wat je neiging is.

Share82009-05-19 09:06:42

  • Geplaatst door: Brrrrr
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2009-01-23
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 38
  • Respect: [+ 1 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Rvenie
Beide fracties van de SDA, de 2e en de 3e, gebruik je als lotions, en de instructies zeggen dat de SDA-2 via de mond wordt ingenomen voor huidziekten. Heb je het niet geprobeerd te drinken?

Share92009-05-19 17:14:37

  • Auteur: Patiënt
  • Actief lid
  • Ingeschreven: 2009-03-25
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 43
  • Respect: [+ 1 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -0]

hmm. Wees niet ver van deze facties. Ik ben twee jaar met deze vuilnis besmeurd, het was vreselijk, maar omwille van het herstel was ik zelfs klaar om het op te eten. het resultaat van haar is minimaal, het heeft me helemaal niet geholpen. kortom, door de actie op de teek, het is vergelijkbaar met baltushka. hoewel naar mijn mening baltushka effectiever is. (((

Over het algemeen lijkt het alsof ik een zeer verwaarloosde vorm heb, niets helpt mij. Permanente depressie..

Maar je probeert het, het is echt heel deshovaya, ik was voorbereid in Anapa voor 90 roebel bij de apotheek... opeens zal het je helpen)

Share102009-05-19 19:14:07

  • Geplaatst door: nelucky
  • Actief lid
  • Locatie: Novosibirsk
  • Geregistreerd: 2008-04-12
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 258
  • Respect: [+ 7 / -0]
  • Positief: [+ 11 / -2]
  • Geslacht: vrouwelijk

Nou, ik heb al op een tak geschreven over de factie en wat er voor werd behandeld. Was vandaag in de dierenarts, wilde kopen, maar durfde het niet. Het kost ons 160 roebel. Nam de "advocaat". Hij lijkt de larven en volwassenen te moeten doden. Een verschrikkelijke pannenkoek, er zijn slechts drie druppels per 20 kg dierlijk gewicht en het (het dier) moet zichzelf bevrijden van teken, ectoparasieten, wormen (!) En andere misselijkheid. Het zou helemaal niet verzwakt zijn.

Delen112009-05-19 19:52:07

  • Auteur: Patiënt
  • Actief lid
  • Ingeschreven: 2009-03-25
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 43
  • Respect: [+ 1 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -0]

Nelucky kan gedetailleerder zijn? Wat voor soort "advocaat"? Is het alleen voor dieren of zoiets? Koopt u of heeft een arts u dit aanbevolen?

Share122009-05-20 07:23:24

  • Geplaatst door: nelucky
  • Actief lid
  • Locatie: Novosibirsk
  • Geregistreerd: 2008-04-12
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 258
  • Respect: [+ 7 / -0]
  • Positief: [+ 11 / -2]
  • Geslacht: vrouwelijk

ook ergens op de site gevonden. In mijn hoofd is alles al in de war. Dit is hoe ik alleen voor dieren begrijp. Er is een lange beschrijving. Vobschem wat ik leuk vond, dat er staat geschreven, is niet erg giftig en je kunt zelfs allergische honden geven. En zelfs in de beschrijving trok hij aan dat hij de teek in al zijn stadia doodde.
Bij de samenstelling van imidacloprid en moxidectine veroorzaken beide innervatie, verlamming en de dood van reptielen.
Imidacloprid is een systemisch insecticide van een nieuwe generatie, behorende tot de klasse van chloronicotinyls (of nitroguanidines volgens een andere classificatie). Het werkingsmechanisme van imidacloprid is gebaseerd op het blokkeren van het werk van de eiwitreceptoren van de zenuwcellen van het insect, wat leidt tot de onmogelijkheid een zenuwimpuls uit te oefenen en verder tot verlamming en de dood. Imidacloprid fungeert als een acuut contact- en darminsecticide.

Moxidectine is een lid van de macrocyclische lactongroep en een stof die verwant is aan ivermectine. Moksidektin gebruikt in therapie voor de preventie van endoparasitaire ziekten bij paarden en honden, dringt niet door in de bloed-hersenbarrière van zoogdieren, in dit opzicht zijn gevallen van intoxicatie zeldzaam.

Kortom eng. U moet afstemmen voordat u wordt gepleisterd. Ik ben al allergisch geworden voor deze behandelingen.

Share132009-05-20 11:41:31

  • Geplaatst door: Brrrrr
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2009-01-23
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 38
  • Respect: [+ 1 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Het zou helemaal niet verzwakt zijn.

Dit is mijn post over de "advocaat". Ik heb ze drie weken geleden gebruikt. In eerste instantie probeerde ik de gevoeligheid op de kromming van de elleboog, absoluut normaal. De volgende dag spreidde ik het op één wang, ik was meer bang. Het is goed Toen smeerde hij het hele gezicht. Hoewel er 4 g is, maar we hebben geen haar op het gezicht, houdt de vloeistof het niet vast, dus het is onmogelijk om alles te smeren, je moet het de hele dag smeren, wachten tot het droog is en opnieuw smeren. Ik smeerde het maar een keer, en dan een dag later, en smeerde mijn rug, als de schoft van een hond. Ik beefde een beetje, als het niet lukte, maar het ging voorbij. Het heeft alleen een scherpe geur, maar het gaat snel voorbij. En ik droeg het 's morgens om de hele dag door te brengen, natuurlijk' s nachts, maar ik was bang voor de giftigheid ervan (ik slaap op mijn buik, met mijn neus in het kussen). Trouwens, ik heb meer uitslag op de wang waar ik graag op slaap. Als ik de hele nacht op mijn rug zou kunnen slapen, denk ik dat er minder problemen zouden zijn. Ik verwissel kussenslopen elke dag gedurende verschillende maanden.
Het duurde 3,5 weken, ik heb niets ingesmeerd voor deze tijd, alleen met essentiële oliën. Er waren bijna geen huiduitslag, slechts enkele dagen geleden verschenen er verschillende acne, maar dit kan verband houden met "kritieke dagen". In het weekend zal ik opnieuw smeren.

Share142009-05-20 15:48:57

  • Geplaatst door: Настасья
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2008-10-07
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 392
  • Respect: [+ 6 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -1]

Trouwens, ik raspen fatsoenlijk preciezer op die wang,

en op mijn wang waarop ik slaap. en hoe het te overwinnen in jezelf? onwerkelijk.

Share152009-05-21 09:45:56

  • Geplaatst door: Ida-Iraida
  • Actief lid
  • Locatie: Pskov
  • Geregistreerd: 2009-03-06
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 59
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk

Brrrrr schreef (a):
Trouwens, mijn laesies zijn fatsoenlijk preciezer op die wang en op mijn wang, waarop ik slaap.

hier en op mijn wang. waarop ik slaap. De vriend is bijna puur.
Ik heb een vraag. Ik lees hier over mammie - het behandelt bijna alles. Over demodekoz niet gevonden, maar behandelt interne problemen.. Niemand heeft het geprobeerd.
Ik kocht Evalarovsky, en hier las ik dat er niet genoeg van deze mummie is.

Share162009-05-21 10:08:03

  • Geplaatst door: Olka
  • Actief lid
  • Locatie: Nizhny Novgorod
  • Ingeschreven: 2008-11-05
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 173
  • Respect: [+ 1 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk

Nastasia
En aan mijn linkerkant, meer sypit.Na haar en slaap. Een vertrouwde schoonheidsspecialist zei dat het altijd gebeurt met huidzweren. Dus is het noodzakelijk om jezelf te bestrijden en aan de andere kant te slapen. maar ik kan het niet... geprobeerd. zelfs 's nachts niet slapen vanwege dit reptiel..

Share172009-05-21 21:12:31

  • Geplaatst door: Настасья
  • Actief lid
  • Geregistreerd: 2008-10-07
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 392
  • Respect: [+ 6 / -0]
  • Positief: [+ 1 / -1]

Vandaag heb ik meer essentiële oliën gekocht. Ik druppel een sinaasappel, jeneverbes in het bad, worstel met cellulitis)
Ze keek naar haar rug, merkte op dat als je je huid een beetje strekte, je de vaten op je rug kon zien, dus ze hadden het niet eerder. Stsuki, en kwam achterin. in het algemeen is een zwakke vacht natuurlijk een ezel. Nu wil ik proberen mezelf te dwingen om een ​​douche te nemen. Weet ik niet, helpt het überhaupt?
puistjes sprongen weer op de borst, maar dit is rotzooi, de onderhuidse zwelling is opgezwollen, er was nooit zoiets, een kleine uitslag verscheen slechts een maand geleden en op de borst en op de rug.
oh, blijkbaar stuurt God ons deze tests, wetende dat we met hen zullen omgaan.

Share182009-05-26 20:46:09

  • Geplaatst door: Oxy10
  • nieuweling
  • Geregistreerd: 2009-04-29
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 5
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

mensen, ik dronk een beetje van de SDA, maar ondanks mijn "onverzettelijkheid" in medicijnen (ik voel me alleen, in het algemeen, alles dat theoretisch me kan helpen) kon niet vanwege de smaak niet erg prettig zijn. Maar Mom's vriendin zei onlangs dat haar pijnlijke plek (zoals herpes, dat migreert in het gezicht, benen, enz.) Alleen na een kompres plaatsvond. Dus het proberen waard. Ik zal één ding zeggen: iedereen heeft zijn eigen methode om te genezen! Het is alleen nodig om het te vinden, hoewel het een kwestie van tijd is! Allemaal duidelijke huid en goed humeur.

Share192009-05-27 07:54:41

  • Geplaatst door: Kira
  • moderator
  • Geregistreerd: 2008-05-12
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 509
  • Respect: [+ 14 / -0]
  • Positief: [+ 4 / -3]

Maar Mom's vriendin zei onlangs dat haar pijnlijke plek (zoals herpes, dat migreert in het gezicht, benen, enz.) Alleen na een kompres plaatsvond.

Volgens Bolotov kun je elke dag ontdoen van herpes (wanneer het pas begint), na elke maaltijd, na 30 minuten, een snufje zout (aan de punt van het mes) oplossen van 4 tot 6 keer per dag, naar verluidt het stimuleert de vorming van zoutzuur in de maag, die elke byaku in het lichaam (tot aan kanker).

Share202009-07-19 22:19:44

  • Geplaatst door: татьяна8
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2009-07-17
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 9
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Ik ben 39 jaar oud. Ziek 20 jaar. 2 jaar geleden begon ik ASD2 te drinken. NU BEN IK DE SCHOONHEID. KINDEREN GAAN EN VERTELLEN ME DANK U. Ik heb medelijden met mijn jeugd. Op internet is er informatie over medicijnen en voor mensen. Lees aandachtig

Share212009-07-21 12:04:30

  • Auteur: shell
  • Actief lid
  • Waar: Omsk
  • Ingeschreven: 2009-04-09
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 41
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 32 [1986-11-01]

Tatiana8, vertel ons alsjeblieft iets meer over hoe je werd behandeld, wanneer de verbetering kwam en hoe eng is het? alvast bedankt

Share222009-07-21 13:58:28

  • Geplaatst door: татьяна8
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2009-07-17
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 9
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

5 dagen zagen 3 pauze. Alcohol drinken is verboden. Het eerste jaar voelde sterke zwakte. 'S Ochtends spuugde ze zelfs bloed. Pus komt uit de oren. Toen het heel erg was voor een maand pauze. Genezen en hun andere ziekten. Ik zag mijn neus 4 ml op de vloer van een glas koud kokend water sluiten. In het begin was er een sterke uitslag en daarna een daling. Als je medelijden met jezelf hebt, ga dan naar depressie. Dit is geen chemie. Het belangrijkste ding wanneer je drinkt je neus dicht van de geur kan eruit trekken.

Share232009-07-23 19:34:36

  • Auteur: shell
  • Actief lid
  • Waar: Omsk
  • Ingeschreven: 2009-04-09
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 41
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 32 [1986-11-01]

'S Ochtends spuugde ze zelfs bloed. Pus komt uit de oren.

Nou, het is natuurlijk natuurlijk. en hoe eng je ook was. En u zonder dit toezicht van de arts gebruikte dit middel?

Share242009-07-24 20:59:26

  • Geplaatst door: татьяна8
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2009-07-17
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 9
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Ja. onze demodicose is van binnenuit een ziekte. En 20 jaar pijn doen is niet tin? dus je vindt het leuk om bij prischami te zijn. Wie zou me eerder adviseren? Al die scheikunde is niet klaar om te drinken.

Share252009-07-25 13:46:42

  • Geplaatst door: Nettle
  • administrateur
  • Locatie: Oekraïne Odessa
  • Geregistreerd: 2008-08-02
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1058
  • Respect: [+ 11 / -0]
  • Positief: [+ 6 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 35 [1983-09-01]

tatyana8

waarom stop je niet met drinken? komt alles terug?

schrijf dat is alles wondermiddel van alles. ASD 3, wanneer verdund met olie, behandelt alle huidziekten.
moet meer lezen.

Share262009-07-25 14:05:45

  • Geplaatst door: Nettle
  • administrateur
  • Locatie: Oekraïne Odessa
  • Geregistreerd: 2008-08-02
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1058
  • Respect: [+ 11 / -0]
  • Positief: [+ 6 / -0]
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Leeftijd: 35 [1983-09-01]

"Het medicijn heeft een impact op het centrale en autonome zenuwstelsel, maar ook op het immuunsysteem en het endocriene, verhoogt de algehele toon van het lichaam"
dit is precies wat we nodig hebben. al onze symptomen.

Huidziekten (psoriasis, neurodermitis, verschillende soorten eczeem, trofische zweren, enz.) - inname van 1-2 ml per half kopje gekookt water gedurende 5 opeenvolgende dagen, 2-3 dagen pauze. Neem een ​​lege maag aan, met gelijktijdig gebruik van ASD-3 in de vorm van een kompres.

1. De maag van een patiënt kan reageren op het medicijn met misselijkheid, boeren, ongemak in de maag. In dit geval wordt het aanbevolen om 10-15 minuten na het nemen van het geneesmiddel een 0,5-1 kopje kefir te drinken. Drink kefir langzaam, drinkt.

2. Vanaf het moment dat u een overdosis van het geneesmiddel heeft ontvangen, kan een toename van de lichaamstemperatuur van meer dan 38 graden C waargenomen worden. In dit geval dient u het gebruik van het geneesmiddel 1-2 dagen te staken, en vervolgens door te gaan, de dosis te verlagen, de nadruk te leggen op uw welzijn.

3. Bij langdurig gebruik van het medicijn kunnen pijn in de nieren voorkomen, daarom wordt het aanbevolen om in de intervallen tussen de gangen nierthee te drinken, vooral voor diegenen wiens nieren het "zwakke punt" in het lichaam zijn.

4. Tijdens de behandeling met het medicijn ASD-2, is het noodzakelijk om 1-2 keer een controletest uit te voeren met bloed, urine

Share272009-07-25 21:12:13

  • Geplaatst door: татьяна8
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2009-07-17
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 9
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Omdat mijn leven intens is en ik op de limiet moet drinken, omdat er soms een begeleider naar buiten komt. Er zijn dus nog steeds problemen in het lichaam. Vergeet niet om 20 jaar, we krijgen de ziekte en bij het verhogen, en dan behandelen als er een verlangen is. Demodekz is een gevolg

Share282009-10-05 20:51:43

  • Geplaatst door: live4music
  • nieuweling
  • Ingeschreven: 2009-10-05
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 4
  • Respect: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Ik weet niet wat ik heb. Er zijn witte zeehonden onder de huid. sommigen moeten verpletterd worden en een puistje groeit in een paar dagen, als je het eruit knijpt, komt er een soort wit spul tevoorschijn en dan geneest het vaker, maar niet altijd. Ik vermoed dat als niet alles bleek dat de ontsteking aanhoudt.
Ik kwel deze afval ongeveer 6 jaar, de eerste paar jaar waren eng. er waren enorme zweren op het gezicht. maar niet buiten, maar alles zit diep onder de huid. Niets jeukte en het deed niet altijd pijn. Dergelijke rotzooi begon nadat hij op de leeftijd van 17 begon om acne op de neus te wrijven.
Over het algemeen heb ik veel dingen geprobeerd en Skinoren en wat andere onzin die in twee banken wordt verkocht en moet worden verdund. en verschillende zalven voor huidregeneratie, en een Vishnevsky-zalf voor de nacht aangebracht op het gezicht. en talk stroomde over het gezicht van het gezicht dat zou drogen. niets hielp.
Toen zag hij zo'n patroon dat over alcohol strooide. vooral snel na rode wijn en bier stond wodka op de tweede plaats. Cognac was de meest onschadelijke maar giet ook. gebonden met alcohol. Eind augustus was op zee. Het lijkt erop dat bijna alles in de eerste week is weggekomen. Begon elke avond bier te drinken, een fles. besprenkeld. Gestopt - begon te passeren. Het lijkt bijna alsof alles is gegaan. Er zijn alleen zeehonden onder de huid op de wangen, jukbeenderen, voorhoofd, borst. Ik dronk in een week een paar flessen bier en besprenkelde de pannenkoek opnieuw. Kortom, ik ben helemaal met bier begonnen. Ik zal zien wat er gebeurt. waarschijnlijk zoals het altijd was - zal voorbijgaan.
Dus, waarom schrijf ik hier - op advies van de kennissen van mijn moeder hebben we dit stuk van de SDA 2 gekocht. Ik gooide niets weg - ik typte het in een injectiespuit. Hij besproeide watten en sloot onmiddellijk zijn ogen omdat hij erg irritant was aan het slijm en wreef over zijn gezicht. Brutaal bakt wonden, acne en plaatsen met weinig huidbeschadiging. Ik tolereer. Soms vervloek ik mezelf, maar ik lijd. De man is een pannenkoek. Ja, en meer. Voor het sluiten van de ogen haal ik een adem in de longen omdat deze onzin niet alleen de ogen weg eet maar ook zijn neusgaten breekt met zijn stank. Maar dit is afval. Ik tolereer :) man))) Dus. Over het probleem - de regeneratie van de huid is gek. Deze vreemde acne genezen natuurlijk een lange tijd, maar zonder dat het nog langer duurt, en de wonden heel snel genezen. Het belangrijkste is om te lijden wanneer het wordt gebakken op het moment van toepassing.
Over het "drinken" van dit ding. Geen risico's nemen. Ik ben bang. Hoewel een vriend van mamkin, na een diagnose van borstkanker (ik weet de exacte naam van de diagnose niet meer), begon dit ding ASD2 te drinken. omdat het wordt verdund volgens het schema zoals het is geschreven - ik weet het niet. Ik weet dat ik net naar de oncologie kwam na 2 weken van het gebruik van dit medicijn en haar werd verteld dat de groei van kankercellen was gestopt. En ze werd geadviseerd door een tante die kanker genas. Welnu, deze tante die geadviseerd heeft dat tante mijn moeder al heeft verteld.
Conclusie in het algemeen, ik ben bang om dit te drinken - niet een voorstander van ongecontroleerde inname van drugs binnen, maar ik smeer mijn gezicht. Ja, het stinkt. maar ik smeer in de late namiddag als ik nog steeds niet naar bed ga en als ik nergens heen ga. Als je het moet verwijderen, dan was ik mijn gezicht met koud water, iedereen weet dat de koude tonen opkomen, soms als je dringend van de geur af moet komen, dan was ik mijn gezicht meerdere keren binnen 10 minuten en dan neem ik een opwarmende scrub. en gebruik het voor het beoogde doel. er blijft geen sterke geur achter, maar je kunt naar de winkel gaan. Niemand ruikt het op straat. Een meisje kussen, natuurlijk, zal niet werken, maar de omringende mensen horen de geur niet meer. Als u meerdere keren wast voordat u naar bed gaat met gewoon koud water en 's morgens afveegt, is de geur meestal niet.

P.Y. Ik ben vergeten toe te voegen - omdat je je elke dag moet scheren. Een blade Mac 3 leeft maximaal 2-3 weken. dan duurt het voor een set van 4 stukjes 2 maanden. Dan beginnen ze de huid te snijden en de hagelslag wordt merkbaar intenser. Om dit te bestrijden, kocht een elektrisch scheerapparaat. Op advies van kennissen nam Panasonic. Zeer tevreden. Ik scheer elke ochtend en er is bijna geen irritatie. Hoewel er soms natuurlijk geen prettig resultaat is in de vorm van een puistje.

Bewerkt live4music (2009-10-05 20:59:29)

ASD fractie 2, 3 van acne op het gezicht hoe te nemen?

Nog niet zo lang geleden was de belangrijkste drug in de strijd tegen acne, huidontsteking en zelfs parasieten en wormen de medicijn-SDA van verschillende fracties die verschilden in de werkingsmethode en het doel van het gebruik.Het medicijn werd in de verre jaren 50 van de vorige eeuw vervaardigd door een Sovjet-arts en onderzoeker A. Dorogov als gevolg waarvan de naam van het medicijn met de initialen wordt genoemd.

Als een antiseptisch middel bestrijdt ASD 2 of 3 fracties bacteriële en schimmelontstekingen, doodt alle microben nadat het op de huid is aangebracht en stimuleert actief de beschermende mechanismen van de huid en het lichaam als geheel tegen parasieten en ontstekingsacne.

Dankzij meer dan een jaar onderzoek en de verschillende wijzigingen die wetenschappers hebben aangebracht in het proces van het maken van het medicijn, werden twee hoofdtypen van het geneesmiddel ASD verkregen:

  • ASD fractie nr. 2 wordt hoofdzakelijk intern gebruikt voor de behandeling van wormen en dermints en wordt ook gebruikt bij de behandeling van huidziekten, vooral veroorzaakt door parasieten en wormen, die in veel gevallen verantwoordelijk zijn voor acne en acne op de huid van gezicht en gezicht.
  • ASD fractie nr. 3 - wordt voornamelijk gebruikt voor uitwendig gebruik, in het bijzonder ook voor de bestrijding van subcutane parasitaire prees en met zijn hulp bij de bestrijding van schimmelinfecties, evenals voor de behandeling van verschillende vormen van acne en acne.
  • Omdat de bereiding van ASD alleen uit bruikbare aminozuren bestaat, is een belangrijk voordeel dat het niet alleen in zeldzame gevallen van oneigenlijk gebruik enkele bijwerkingen kan veroorzaken, maar ook geen allergische reactie kan veroorzaken omdat het kenmerkend is voor het lichaam om aminozuren te ontvangen.

Het gebruik van ASD - 3 bij de behandeling van huidziekten en acne

Het is mogelijk om acne in 3 dagen kwijt te raken! Daarna zullen ze voor altijd verdwijnen! Lees meer >>>

De medicatie ASD 3-fractie kan worden gebruikt voor de meeste huidziekten, waaronder acne.Het hoofddoel van het medicijn is schimmelwerende behandeling, evenals voor de genezing van diepe wonden en snijwonden.Het medicijn wordt ook gebruikt voor vrij algemeen voorkomende huidaandoeningen zoals psoriasis, demodicose, necrobacteriose en dermatitis bij volwassenen en kinderen..

Het middel verschilt van het nabije analoge ASD-2 kan zowel in de vorm van druppels binnen worden aangebracht als uiterlijk worden gebruikt om de ontstoken huidplaatsen af ​​te vegen.

Acd acne beoordelingen

Actief forumlid


Groep: Gebruikers +
Berichten: 41
Ingeschreven: 13 oktober 2009
Gebruikers-ID: 12241

Hoe zit het met acne en ASS? Om eerlijk te zijn, dat met een meisje acne zelfs de taal niet draait om het te noemen. Hoe mooi klinkt het allemaal.
Maar kijk naar de behandeling van acne.
Behandeling en preventie

De behandeling is lang en vereist blootstelling. Het is gericht op het elimineren van seborrhea, het beperken van vet, pittig en zoet voedsel.

In het geval van ernstige acne, worden antibiotica voorgeschreven, voorheen werden ook een aantal methoden voorgeschreven die volgens moderne gegevens niet als bewezen effectief worden beschouwd: autohemotherapie (eigen bloedtransfusie), antistaphylococcus gamma-globuline, vitamine A 100 IU per dag gedurende maximaal 2 maanden, oestrogeen (folliculine, diethylstilbestrol). Lokaal afvegen met een 2-3% oplossing van borium of salicylzuur, UV-bestraling, cryotherapie, diathermocoagulatie van de uitslag.

Momenteel komt acnebehandeling neer op 4 gebieden:

* normalisatie van het laten vallen van dode huidcellen
* vernietiging van P. acnes
* ontstekingsremmend effect
* hormonaal effect
Zoals u waarschijnlijk al heeft begrepen, combineert de behandeling zowel ASD3-therapie als ASD2. ASD3 heeft slechts een ontstekingsremmend effect op de huid. Bovendien is asd2 een stimulerend middel dat door alle lichaamssystemen in balans wordt gebracht, inclusief de aanname dat het beide hormonen normaliseert en het immuunsysteem mobiliseert, dat efficiënter met ontstekingen vecht. Over het resultaat. Zoals ze zei dat ze op bezoek was bij een vriend en tegelijkertijd haar zus zag. Nou, om eerlijk te zijn, het lijkt erop dat het gezicht minder rood is geworden. Ik bedoel deze ontstoken gebieden die scheuren en pijn doen. Om in het algemeen van acne af te komen, is dit natuurlijk nog niet beschikbaar. De langverwachte vooruitgang is naar mijn mening echter

ASS 3 voor veel huidziekten

Mijn mening - de ASD-fractie en twee en drie zouden in elk medicijnkastje moeten zitten. Als fractie twee binnenwaarts en soms extern wordt toegepast (meer om trofisme en röntgenstraling en voor antiseptische verwerking te versnellen), dan is fractie drie uitsluitend extern omdat het tot de klasse gevaarlijke stoffen behoort (in termen van interne ontvangst)

Maar uiterlijk - dit is gewoon een geweldig hulpmiddel! Mijn vriendin leed aan psoriasis voor hoe lang ze zich herinnerde, ze liep alleen in hoofddoeken, besteedde geld aan Nemer en hielp niets, en toen ik haar voor drie op de SDA adviseerde, was ze al een normaal persoon geworden in een maand, dit alles kwam voorbij. Nu drinkt ze en smeert als dat alleen voor preventie.

En mijn moeder had een schimmel en ze dronk fluconazol, hoewel ze met haar nieren erg schadelijk was, ze hielp niet, maar ze begon de AST in te smeren, de schimmel ging snel weg. Ik smeerde ze met brandwonden en. geloof het niet, zet het als een masker op het haar. Ja, het rook vreselijk, maar ik heb een week geleden last gehad van een geweldig resultaat, geloof dat geen masker of andere folk remedie zoiets zou kunnen geven. Ik stopte in het algemeen een keer met groeien van haar. Dus ik begon de ASS te wrijven, niet alleen zijn ze gewoon gaan klimmen, dus ook hun uiterlijk was geweldig, vooral als je bedenkt dat het haar na de chemie is.

Dus, weet dat er zulke prachtige en onrechtvaardig in de diergeneeskunde worden geschoven, ken ze en gebruik ze. Vooral als u hulp nodig heeft en tegelijkertijd de bijwerkingen niet schaadt.

ASD-acne: hoe effectief het is en hoe het toe te passen

Is het gebruik van acne-anti-acne een effectieve manier om ze te bestrijden? Dit is alleen mogelijk met de juiste toepassing. Dit middel heeft een herstellend effect op de huid, maar alleen als het in een bepaalde hoeveelheid wordt ingenomen. U moet zorgvuldig controleren of er sprake is van een overdosis.

Hoe toe te passen voor Acne ADS

ASD, een antiseptische stimulator van Dorogov, heeft een stimulerend effect op de huid, draagt ​​bij aan de regeneratie en is ook een zeer goed ontsmettingsmiddel. Indien gebruikt, is dit medicijn in staat om het endocriene systeem te normaliseren en daardoor de activiteit van de talgklieren van de huid te verminderen, wat het aantal acne zal verminderen. Een vergelijkbaar effect wordt waargenomen bij het gebruik van echinacea voor acne. We moeten echter onthouden dat u alleen fractie 2 binnen kunt nemen, omdat fractie 3 uitsluitend voor extern gebruik is bedoeld. Je moet niet te veel de laag van dit hulpmiddel op de huid zetten, want het is erg actief. Dit medicijn normaliseert de bloedtoevoer en -afvoer van de lymfe van de talgklieren, desinfecteert de huid, wat zal bijdragen aan een snellere verwijdering van ontsteking. Door in de diepere lagen van de huid te komen, verhoogt het bovendien de hoeveelheid gesynthetiseerde collageenvezels. Dit zal helpen de huid te herstellen die door een groot aantal acne is beschadigd. Neem het medicijn binnen kan een schending zijn van de endocriene functie van het lichaam. Elke verandering in hormonale niveaus draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van acne, en de ASD 2 helpt het te stabiliseren. Maar bij de receptie is het noodzakelijk om strikt de dosering te observeren.

Mogelijke bijwerkingen en contra-indicaties

Toepassen van ASD voor acne is behoorlijk productief en bovendien veilig genoeg. Er zijn geen ernstige bijwerkingen voor gevonden, maar voor sommige mensen kunnen ze nog steeds voorkomen. Dit is uitsluitend te wijten aan individuele intolerantie. De belangrijkste symptomen van een allergie voor ASS 2 zijn misselijkheid en zich onwel voelen. ASD 3 kan brandende, schilferende huid veroorzaken, maar is over het algemeen onschadelijk. Intern gebruik is onverenigbaar met het gebruik van alcoholische dranken. Het belangrijkste nadeel van dit medicijn, dat mensen ervan weerhoudt, is de onaangename geur. Hij is zo sterk dat sommige mensen het gewoon niet kunnen verdragen. Maar het is noodzakelijk om te verduren, omdat het effect ervan al snel merkbaar zal zijn.

Het is mogelijk om ASS toe te passen bij een groot aantal ziekten. Tegen acne zal het het meest effectief zijn in combinatie met sommige andere huidverzorgingsproducten die het effect ervan zullen verbeteren.

Het schema van toepassing van de SD voor huid- en huidaandoeningen

Goede tijd van de dag! Mijn naam is Khalisat Suleymanova - ik ben een fytotherapeut. Toen ik 28 jaar oud was, genas ik mezelf van baarmoederkanker met kruiden (meer over mijn ervaring met herstel en waarom ik hier fytotherapeut werd: mijn verhaal). Raadpleeg een specialist en uw arts voordat u kunt worden behandeld volgens de nationale methoden die op het internet worden beschreven! Het bespaart u tijd en geld, omdat de ziekten anders zijn, de kruiden en de behandelingsmethoden anders zijn, en er zijn nog steeds comorbiditeiten, contra-indicaties, complicaties, enzovoort. Tot nu toe is er niets toe te voegen, maar als je hulp nodig hebt bij het selecteren van kruiden en behandelmethoden, kun je me hier vinden via contactpersonen:

De telefoon: 8 918 843 47 72

Mail: [email protected]

Al meer dan 40 jaar is het medicijn van Dorogov in geheime materialen. Pas halverwege de jaren negentig van de vorige eeuw begonnen wetenschappers opnieuw te praten over deze unieke tool voor de behandeling van ASS van huidziekten. De maker van het medicijn, een dierenarts door het onderwijs, Dorogov zocht aanvankelijk een remedie voor de behandeling van huidziekten. De methode om het medicijn te verkrijgen was niet standaard. Hij gebruikte levende kikkers, die bij hoge temperaturen met warmte behandeld worden. Het resultaat van de eerste test was water zonder speciale effecten en de tweede en derde hadden genezende eigenschappen. Dus de fracties 2 en 3 werden verkregen.

Studies werden uitgevoerd op vrijwilligers met patiënten met eczeem, dermatitis, psoriasis, trofische ulcera. Het medicijn elimineert met succes huidparasieten, schimmels, desinfecteert wonden. Daarom gaf de oprichter hem de naam antiseptisch en stimulerend. Antibacteriële eigenschap wordt gecombineerd met een adaptogeen effect.

Tot op heden is het medicijn echter geen medisch hulpmiddel en wordt het alleen gebruikt voor de behandeling van dieren. Het wordt gebruikt om mensen alleen als een onconventionele manier te behandelen.

ASD fractie 2 voor huidziekten

Fracties 2 en 3 worden gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen.Het medicijn geneest opmerkelijk wonden, regenereert huidcellen en vermindert ontstekingen.

Hoe ASD 2 te gebruiken voor huidziekten: u kunt het geneesmiddel intern toepassen in een universeel schema en extern.

Het regime van fractie 3 verschilt aanzienlijk van het gebruik van de bereiding van fractie 2. Fractie 3 mag niet worden ingenomen. Het is een agressieve stof en is alleen oplosbaar in alcohol en vetten van dierlijke of plantaardige oorsprong.

In alternatieve geneeskunde is het vrij populair om extern met ASD fractie 2 huidaandoeningen te gebruiken, maar in sommige gevallen zal het nog geschikter zijn om 3 fracties te gebruiken.

paddestoel

Was de beschadigde gebieden grondig met waszeep en behandel het onverdunde mengsel van SDA 3.

Eczeem en neurodermatitis

Geneesmiddel 3-fracties verdund met plantaardige olie in een verhouding van 1:20 en maken lotions. Katoenweefsel is goed geïmpregneerd met middelen en aangebracht op het aangetaste gebied, vervolgens bedekt met een film en tape. B Deze methode behandelt huidziekten: eczeem, neurodermitis, trofische ulcera, demodicose, enz.

Manieren om Psoriasis te behandelen

Topisch gebruik: 5 ml fractie 2 wordt gemengd met dezelfde hoeveelheid olie en aangebracht op de aangetaste gebieden. Voer de procedure dagelijks uit.

Vorige Artikel

Oogdruppels met oogletsel

Volgende Artikel

ProOtvary.ru